Nicuşor Dan aruncă pisica în curtea Guvernului. Primarul Capitalei îi vede vinovaţi pe liberali pentru problemele cu apa caldă: De aici porneşte totul!

Se pare că Nicuşor Dan nu consideră că Primăria Capitalei este vinovată pentru problemele bucureştenilor în ceea ce priveşte lipsa apei calde. Edilul spune că vina este a celor de la ELCEN, compania aflată în subordinea Ministerului Energiei, unde şef este liberalul Virgil Popescu

02 iun. 2021, 11:13
Nicuşor Dan aruncă pisica în curtea Guvernului. Primarul Capitalei îi vede vinovaţi pe liberali pentru problemele cu apa caldă: De aici porneşte totul!
Sursa: Inquam Photos

Nicuşor Dan aruncă pisica în curtea Guvernului. Primarul Capitalei spune că problemele sunt cauzate de ELCEN pentru că au decis să intre în revizie simultan, cu două centrale.

Nicuşor Dan aruncă pisica în curtea Guvernului. Primarul Capitalei îi vede vinovaţi pe liberali pentru problemele cu apa caldă

”Eu am vrut să fiu tot timpul foarte echilibrat în relația cu ELCENUL. După cum știți, am dorit să preluăm ELCENUL, bineînțeles plătind statului, Ministerul Energiei contravaloarea, tocmai pentru a nu mai fi tot timpul această pasare de răspundere între ELCEN și Termoenegetica, compania noastră. Pot să vă spun că problemele din ultimele 2-3 săptămâni, din București, nu sunt cauzate de noi, sunt cauzate de ELCEN pentru că au decis să intre în revizie simultan, cu două centrale.”, a spus Nicușor Dan.

Aproximativ o mie de imobile din Capitală au rămas fără zilele trecute fără apă caldă, potrivit datelor postate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica.

In Sectorul 2, in zonele Calea Mosilor, bd. Doamna Ghica, str. Teiul Doamnei, str. Luncsoara, Sos. Mihai Bravu, Sos. Pantelimon se inregistreaza parametri insuficienti pentru furnizarea agentului termic.

In Sectorul 3, furnizarea apei calde este deficitara pentru blocuri de pe Aleea Fetesti, str. Vasile Goldis, Calea Calarasi, str. Matei Basarab, Bd. Unirii. Furnizarea agentului termic a fost oprita in zonele bd. Camil Ressu, str. Foisorului, Calea Vitan, ca urmare a unor interventii in punctul termic.

In Sectorul 4 se afla cele mai multe imobile unde furnizarea agentului termic se realizeaza la parametri insuficienti. Este vorba despre blocuri din zonele: str. Constantin Radulescu Motru, str. Albinelor, bd. Gheorghe Sincai, str. Constantin Manescu, str. Serban Voda, Sos. Oltenitei, bd. Constantin Brancoveanu, Sos. Oltenitei sau bd. Alexandru Obregia. Pe bd. Libertatii, furnizarea apei calde a fost oprita din cauza unei avarii la reteaua primara.

Edilul din Bucureşti a vorbit şi despre problemele pe care Capitala le are cu traficul.

„Trăim deja într-un oraş pe care-l vedem că nu face faţă la trafic. În acest moment, oraşul ăsta are mari probleme de trafic pentru că este prea dens faţă de reţeaua stradală pe care o are şi fiecare dintre aceste PUZ-uri de sector nu propun decât densificarea şi mai mult a oraşului.

Nu e vorba de a densifica suprafeţe uriaşe ale acestui oraş pentru a face traficul şi mai insuportabil decât este în momentul ăsta.”, a adăugat acesta.

Citeşte şi: Schimbări la Primăria Capitalei! Cum are de gând Nicușor Dan să-și monitorizeze angajații: „De mâine introducem cartele de acces să vedem cine și cât muncește”