Schimbări la Primăria Capitalei! Cum are de gând Nicușor Dan să-și monitorizeze angajații: „De mâine introducem cartele de acces să vedem cine și cât muncește”

Nicușor Dan a declarat că începând cu data de 3 iunie se vor introduce cartelele de acces în clădirea Primăriei Capitalei pentru a monitoriza agajații.

02 iun. 2021, 11:01
Schimbări la Primăria Capitalei! Cum are de gând Nicușor Dan să-și monitorizeze angajații: „De mâine introducem cartele de acces să vedem cine și cât muncește”

Nicușor Dan

a declarat în timpul unei conferințe de presă care a avut loc în cadrul Primăriei Capitalei că, începând cu data de 3 iunie, toți angajații vor avea cartele magnetice pentru accesul în instituție.

„Introducem de mâine cartelele de acces în PMB. Orice angajat din această instituţie va avea o cartelă. Va intra pe la una dintre intrările în clădire şi sistemul electronic ne va spune când a intrat şi când a ieşit ca să vedem cine şi cât munceşte în această instituţie.” a declarat Primarul PMB

Nicușor Dan îndeamnă cetățenii să se angajazeze în Primărie

Primarul a mai discutat despre faptul că există posturi vacante pentru arhitecţi şi jurişti în cadrul Primăriei și încurajează specialiștii să candideze pentru ocuparea acestor locuri de muncă.

„Pe de altă parte, avem o mare problemă cu direcţia Urbanism din Primărie. Am scos la concurs 10 poziţii în acestă direcţie. 10 poziţii de arhitecţi şi jurişti pentru ca lucrurile să intre în normalitate. Încurajez oameni din afara administraţiei publice să intre în administraţia publică atunci când se iveşte ocazia şi să vă asigur că acest concurs pentru 10 poziţii în Direcţia Urbanism din PMB va fi un concurs pe bune în care cei mai buni oameni care vin să câştige şi să lucreze pentru binele cetăţenilor.”, a mai declarat Nicușor Dan.