Nicuşor Dan, către alegătorii PSD-ALDE: Puneţi presiune să renunţe la amnistia şi graţierea politicienilor penali

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, lansează luni, pe Facebook, un apel către alegătorii PSD şi ALDE să pună presiune pe cei pe care i-au votat ca să renunţe la amnistia şi graţierea "politicienilor penali" şi să se ocupe de problemele "reale" ale ţării.

RomaniaTV.net
23 ian. 2017, 13:12
Nicuşor Dan, către alegătorii PSD-ALDE: Puneţi presiune să renunţe la amnistia şi graţierea politicienilor penali

Liderul USR Nicuşor Dan i-a îndemnat pe alegători „să pună presiune” pe politicienii pe care i-au votat să renunţe la amnistie şi graţiere.

„Fac un apel către alegătorii PSD şi ALDE. Nu cred că vreunul dintre voi a votat pentru graţierea şi amnistierea politicienilor penali. Sunt sigur că aţi votat cu speranţa unei vieţi mai bune pentru voi şi ai voştri. Asta nu înseamnă nici amnistie, nici graţiere”, a scris Nicuşor Dan.

„Este o lege pe care Dragnea şi ai lui o dau pentru ei, nu pentru voi. Vă chem să puneţi presiune pe politicienii pe care i-aţi votat să renunţe la amnistie şi graţiere şi să se ocupe de problemele reale ale ţării”, a conchis deputatul USR.

Peste 20.000 de oameni au protestat, duminică seară, în Capitală faţă de proiectele de ordonanţă ale Guvernului privind graţierea şi modificarea codurilor penale. Manifestaţia, care a durat patru ore, a început în Piaţa Universităţii, de unde oamenii au plecat în marş spre Piaţa Victoriei, iar de acolo la sediul PSD. Alte câteva zeci de mii de persoane au protestat în mai multe oraşe. La mitingul din Capitală a fost şi Nicuşor Dan.