Nicuşor Dan: Dacă vrea să facă scandal şi ca ex-primar, îi recomand Gabrielei Firea să dea lumea în judecată pe banii ei

Nicuşor Dan susţine, într-o postare pe Facebook, că Gabriela Firea continuă să fie dominată de aceleaşi resentimente şi nervi cu care a condus Primaria Capitalei. Edilul o sfătuieşte să dea în judecată lumea pe banii ei, pentru că PMB "a ieșit din stupidele războaie cu presa în care a angajat-o fostul primar". "Cât despre sfetnicul său procesoman, domnul Aurelian Bădulescu, lăsat să mai otrăvească atmosfera în CGMB cu aceleaşi metode, îl anunţ că nu mă intimidează plângerile penale mincinoase şi că va suporta şi el rigorile legii privind denunţurile calomnioase”, a completat Nicuşor Dan.

12 ian. 2021, 14:02
Nicuşor Dan: Dacă vrea să facă scandal şi ca ex-primar, îi recomand Gabrielei Firea să dea lumea în judecată pe banii ei

Nicuşor Dan a decis că Primăria Capitalei să renunţe la procesele pornite de fosta administraţie împotriva presei şi a opozanţilor, care se află în prezent pe rolul instanţei.

„Primăria Capitalei a ieşit din stupidele războaie cu presa în care a angajat-o fostul primar” şi i-a transmis Gabrielei Firea că „dacă vrea să facă scandal şi ca ex-primar, să fie pe baricade pentru o închipuită «onorabilitate», îi recomand să dea lumea în judecată pe banii ei”.

„Gabriela Firea continuă să fie dominată de nervii și resentimentele cu care a condus Primăria. Dacă vrea să facă scandal și ca ex-primar, să fie pe baricade pentru o închipuită „onorabilitate”, îi recomand să dea lumea în judecată pe banii ei. Primăria Capitalei a ieșit din stupidele războaie cu presa în care a angajat-o fostul primar și e foarte bine așa. Avem treburi mai importante de făcut”, a anunţat Nicuşor Dan pe Facebook.

Nicuşor Dan: Procesele lansate de Firea arată intenţia de a intimida presa şi de a descuraja orice jurnalist să critice primarul sau primăria

„Sunt de subliniat însă două lucruri privind aceste procese lansate de Firea. Primul e acela că au fost date în judecată nu doar instituţii de presă, ci şi persoane fizice, şi s-au cerut daune imense, de peste 1 milion de euro. Asta arată clar intenţia de a intimida presa şi de a descuraja orice jurnalist să critice primarul sau primăria. Al doilea lucru e faptul că, în mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confunda cu propria ei persoană. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani, care s-a combinat cu risipă şi corupţie şi a costat foarte mult bucureştenii.

Primăria Municipiului Bucureşti a fost luată ostatică în războaiele Gabrielei Firea, în nesfârşita ei campanie de imagine şi în scandalurile pe care periodic le-a provocat. Ieşim acum din această paradigmă, pentru a avea o primărie normală, interesată de soluţii şi nu de conflicte”, a mai scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea, după ce Nicuşor Dan a anunţat că Primăria renunţă la procesele împotriva unor jurnalişti: „Un om care a făcut trafic de influenţă pentru nişte interlopi nu poate fi decât o persoană care dispreţuieşte legea”

 

Nicuşor Dan, mesaj pentru Aurelian Bălescu: „Îl anunț că nu mă intimidează plângerile penale mincinoase și că va suporta și el rigorile legii privind denunțurile calomnioase”

„Cât despre sfetnicul său procesoman, domnul Aurelian Bădulescu, lăsat să mai otrăvească atmosfera în CGMB cu aceleaşi metode, îl anunţ că nu mă intimidează plângerile penale mincinoase şi că va suporta şi el rigorile legii privind denunţurile calomnioase”, a scris Nicuşor Dan marţi pe Facebook.

„Consider că este inacceptabil să te foloseşti de o instituţie publică pentru imaginea ta şi, mai grav, pentru a-i intimida pe cei care exprimă un alt punct de vedere. Îmi doresc să schimbăm această atitudine şi acest mod de a lucra cu cetăţenii”, a adăugat edilul general.