Nicuşor Dan declară război Poliţiei Locale: E foarte ineficientă. Se vor lua măsuri care pot duce la demitere

Nicuşor Dan anunţă schimbări la Poliţia Locală. Noul primar al Capitalei spune că în prezent aceasta este foarte ineficientă, cu un management total defectuos. 

RomaniaTV.net
07 oct. 2020, 18:57
Nicuşor Dan declară război Poliţiei Locale: E foarte ineficientă. Se vor lua măsuri care pot duce la demitere

Nicuşor Dan spune că mare parte dintre angajaţii Poliţiei Locale s-au specializat în a sta în birou şi a nu merge pe teren. Noul primar al Capitalei anunţă că vor exista indicatori de performanţă, iar cei care nu îi îndeplinesc vor fi sancţionaţi sau chiar demişi. 

„Din ce îmi spun oamenii nu se prea întâmplă nimic în Primăria Capitalei. Fără discuție există o problemă la Poliția locală, care e foarte ineficientă, cu un management total defectuos. Mare parte din ei s-au specializat în a sta în birou și a nu merge pe teren. Pe fiecare din domenii sunt deficiențe majore pe care cetățenii le văd: la protecția mediului, la siguranță și așa mai departe. Nu-și fac treaba în ceea ce privește disciplina în construcții.

E un organism total deficitar.

În cateva săptămâni o să funcționalizăm acest aparat. În câteva săptămâni vor fi schimbări. Fiecare angajat va avea indicatori de performanță, iar dacă nu sunt îndepliniți vor fi sancționați sau se vor lua măsuri care pot duce până la demiterea lor. Vreau să spun că există și persoane foarte performante”, a spus Nicușor Dan la Digi24.

Citeşte şi Nicuşor Dan taie sporurile. Ce angajaţi din Primaria Capitalei pierd sume importante la salariu