Nicuşor Dan, desfiinţat de Sebastian Burduja. „Noi l-am făcut primar, e momentul să spunem stop!”

Sebastian Burduja, liderul PNL Bucureşti, l-a atacat dur pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan, la evenimentul organizat de filială pentru evaluarea mandatului edilului.

01 feb. 2024, 23:00
Nicuşor Dan, desfiinţat de Sebastian Burduja. „Noi l-am făcut primar, e momentul să spunem stop!”
Nicuşor Dan, desfiinţat de Sebastian Burduja. "Noi l-am făcut primar, e momentul să spunem stop!"

Nicuşor Dan, desfiinţat de Sebastian Burduja. În urma unei cercetări de opinie realizate printre zeci de mii de locuitori ai Capitalei, peste 70% dintre aceştia cred că Nicuşor Dan „nu merită un mandat în plus”. Sebastian Burduja a criticat şi mandatul Gabrielei Firea, despre care a spus că a fost marcat de „risipă şi cumetrii şi incompetenţă”.

„Suntem într-un moment important pentru PNL şi pentru tot Bucureştiul şi facem în seara asta ceea ce trebuie să facem. Suntem, în primul rând, o echipă unită. Suntem aici pentru a ne asuma, pentru că politica înseamnă, poate, în primul rând, asumare. Suntem într-o seară în care, împreună, trebuie să luăm o decizie. Nu e o decizie uşoară, dar, repet, trebuie să facem ceea ce trebuie. Ce părere aveţi, dragi bucureşteni, merită Nicuşor Dan un al doilea mandat, merită susţinerea PNL? Haideţi să vedem ce au spus bucureştenii! 72,63% au spus că Nicuşor Dan nu merită un mandat în plus. Sunt 26.000 de bucureşteni care ne-au răspuns întrebării şi cărora le mulţumesc, pentru că au pus o oglindă în faţa lui Nicuşor Dan şi sper să o vadă şi să o înţeleagă şi să nu o ia personal”, a afirmat Sebastian Burduja.

Citeşte şi: Nicușor Dan poate să-și ia adio de la încă un mandat la Primăria Capitalei! Nicolae Ciucă tocmai i-a distrus toate visele: ”PNL nu va mai susține candidatura lui Nicușor Dan la Capitală”

Ministrul Energiei a mai precizat că PNL a analizat activitatea actualului primar, concluzionând că „niciunul dintre cele 10 obiective nu a fost îndeplinit, este eşec pe toată linia, proiectul Nicuşor Dan a eşuat, din păcate”.

„Suntem un oraş care stă şi noi toţi ne-am obişnuit să stăm: să stăm în trafic, să stăm pe loc, de băltim. Trebuie să-ţi asumi în politică inclusiv erorile şi asta avem de făcut în această seară împreună şi să definim un nou drum. Mai defineşte ceva echipa liberală din Bucureşti şi acest proiect, Bucureştiul viitorului. Pentru că după patru ani de risipă şi cumetrii şi incompetenţă, după încă patru ani de incompetenţă şi nepăsare, ai nevoie de a treia cale, asta cer bucureştenii. Nu am avut oameni potriviţi la locul potrivit, acesta este blestemul ultimilor ani şi e timpul să schimbăm asta!”, a mai susţinut liderul PNL Bucureşti.

„Am mers pe mâna lui Nicuşor Dan şi l-am făcut primar general, noi toţi şi cu toţi bucureştenii şi societatea civilă a pierdut un activist bun, iar Bucureştiul a câştigat un primar slab. Asta este realitatea!”, a concluzionat Sebastian Burduja.

„E momentul să spunem stop şi să venim cu soluţii. De aceea, dincolo de seara aceasta, când trebuie să luăm această decizie dificilă, de acum înainte vom vorbi despre soluţii şi despre calea liberală. Abia aştept să cucerim Capitala împreună cu dumneavoastră”, a încheiat Sebastian Burduja.