Nicuşor Dan, după anunţul lui Orban privind susţinerea pentru Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politică

Publicat: Joi, 27 Februarie 2020 12:24 // Actualizat: Joi, 27 Februarie 2020 12:24 // Sursa: romaniatv.net

Nicuşor Dan cataloghează decizia PNL de a susţine candidatura lui la Primăria Capitalei drep "un gest de mare responsabilitate politică".

"Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție.

Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată.

Vreau să asigur mediul de afaceri că va avea în mine un partener de bază. Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal. Vom fi o interfață între mediul de afaceri local și sistemul local de învățământ. Vom avea o politică corectă și predictibilă de achiziții publice. Vom ajuta financiar și logistic start-up-urile în tehnologie, industrii creative și cercetare. Vom construi, în parteneriat public-privat, centre de conferințe care să pună Bucureștiul pe harta globală de business.

Cu scuze pentru reprezentanții media, nu voi da alte declarații pe acest subiect până după momentul unei discuții aplicate cu Ludovic Orban", a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Nicuşor Dan este susţinut de PNL la Primăria Capitalei. Ludovic Orban: "Primul obiectiv este de a elibera Bucureştiul de domnia PSD"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că Nicuşor Dan va fi susţinut de PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei. 

"Decizia pe care am luat-o a fost una care ţine cont de cunoaşterea problemelor Bucureştiului, de interesul pe care l-a manifestat Nicuşor Dan pentru a găsi soluţii, chiar fiind în afara administraţiei Bucureştiului. Mă regăsesc în foarte multe dintre soluţiile pe care le propune Nicuşor Dan", a spus liderul PNL.

Liderul liberal a spus că este convins că Nicuşor Dan "este cel mai potrivit pentru atingerea celor două obiective a PNL".

"Primul obiectiv este de a elibera Bucureştiul de domnia despotică a PSD şi al doilea de a asigura o bună guvernare a Bucureştiului care să asigure o bună calitate a vieţii", a spus Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a spus că liberalii fac un sacrifiu de a renunţa la ideea de a susţine un candidat propriu.

"Acest sacrifiu este făcut, trecând peste egoismul firesc, pentru un candidat în care am o încredere deplină", a menţionat Orban.

Liderul liberal a afirmat că nu i-a cerut lui Nicuşor Dan să se înscrie în PNL pentru ca astfel să fie susţinut de mai multe formaţiuni de Opoziţie.

"Am garanţia că Nicuşor Dan va câştiga Primăria Capitalei, indiferent de formula care îl va susţine", a menţionat Ludovic Orban.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8288
RON
03 Apr
noapte -1 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H