Nicuşor Dan, după ce a început lucrările la reţeaua de termoficare: „Municipiul Bucureşti va avea în 2 ani o hartă geospaţială”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Bucureştiul va avea, în doi ani, o hartă geospaţială care va cuprinde atât clădirile, arterele, mobilierul urban, cât şi partea subterană, adică toate reţelele.

12 feb. 2021, 19:27
Nicuşor Dan, după ce a început lucrările la reţeaua de termoficare: „Municipiul Bucureşti va avea în 2 ani o hartă geospaţială”

Nicuşor Dan a menţionat că a discutat deja despre acest proiect la întâlnirea de lucru pe care a avut-o cu directorul general al ANCPI, Laurenţiu Alexandru Blaga.

„Municipiul Bucureşti va avea în 2 ani o hartă geospaţială. Pe de o parte, supraterană, cuprinzând clădirile şi arterele, mobilierul urban, etc. Pe de altă parte, subterană, cuprinzând toate reţelele.

Pe partea de proprietate, realizarea cadastrului general al oraşului este o prioritate. Vom colabora, de asemenea, cu ANCPI şi vom găsi fonduri pentru a pune ordine în actele de proprietate ale tuturor imobilelor din Capitală. Va fi o colaborare de lungă durată, astfel încât să oprim abuzurile şi să punem Bucureştiul pe traiectoria corectă şi în acest domeniu”, a completat primarul general al Bucureştiului.

Nicuşor Dan s-a întâlnit cu preşedintele Federaţiei Române de Rugby

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, vineri, că s-a întâlnit cu preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, cei doi discutând despre sportul de masă şi subliniind că s-a propus Ministerului Educaţiei preluarea cluburilor sportive şcolare şi a cluburilor pentru copii.

„Împreună cu Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, am vorbit despre sportul de masă şi, mai ales, despre cum reuşim să readucem copiii la un stil de viaţă sănătos, prin mişcare. Împărtăşim opinia că tinerii trebuie să fie mândri că practică un sport nobil, să putem să le aducem aproape valorile puternice pe care rugby-ul îl promovează, munca în echipă, încrederea în colegi, respectul faţă de reguli şi faţă de adversar, dar şi promovarea performanţei.

Pentru stimularea sportului de masă, am făcut deja primii paşi, şi am propus Ministerului Educaţiei preluarea cluburilor sportive şcolare şi a cluburilor pentru copii”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Citeşte şi: Diana Șoșoacă, ironizată pe internet după fotografia fake cu Donald Trump: „Cine are curajul s-o anunțe că e o poantă?”