Nicuşor Dan, după discuţia cu Cîţu: „Am sprijinul pentru a ajunge la o situaţie financiară stabilă în Primăria Capitalei. Depăşim dezastrul financiar Firea-PSD”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a scris pe Facebook, după o întrevedere joi dimineaţă cu ministrul de Finanţe Florin Cîţu, că are sprijinul Guvernului pentru a ajunge treptat la o situaţie financiară stabilă în PMB.

RomaniaTV.net
26 nov. 2020, 16:06
Nicuşor Dan, după discuţia cu Cîţu: „Am sprijinul pentru a ajunge la o situaţie financiară stabilă în Primăria Capitalei. Depăşim dezastrul financiar Firea-PSD”

Nicuşor Dan

s-a întâlnit joi dimineaţă cu ministru Finanţelor, Florin Cîţu, pentru a discuta bugetul Primăriei Capitalei, şi a declarat că are spijinul guvernului pentru „a depăşi dezastrul financiar Firea-PSD”.

„Pentru a rezolva problemele financiare acumulate de-a lungul timpului în primărie, am avut de dimineaţă o nouă discuţie cu ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, în care am vorbit despre soluţiile pentru compensarea datoriilor autorităţilor locale”, a scris primarul Bucureştiului joi pe Facebook.

Nicuşor Dan beneficiază de susţinerea Executivului pentru a stabiliza situaţia financiară a Primăriei Capitalei

„Am sprijinul Guvernului pentru a ajunge treptat la o situaţie financiară stabilă în Primăria Capitalei. Depăşim dezastrul financiar Firea-PSD şi punem bugetul municipalităţii pe baze sănătoase”, a completat primatul capitalei..

La începutul lunii noiembrie, edilul anunţa că singurii bani pe care i-a găsit în conturile Primăriei au fost 4,4 milioane de lei şi popriri pentru 80 de milioane de lei.

Nicuşor Dan a declarat că prima ședință de Consiliu General al Municipiului București va fi miercuri, 2 decembrie.

„Prima ședință de Consiliu (General al Municipiului București -n.r.) va fi miercuri, 2 decembrie”, anunță primarul general al Capitalei.

Primarul Capitalei a reamintit de prevederea din Codul Administrativ potrivit căreia nu se aleg viceprimarii până la validarea tuturor consilierilor.

„Unde e greșeala în Codul administrativ? Greșeala a fost că validarea se face în două etape”, adaugă priarul general al Capitalei.

Citeşte şi: Premierul Orban: „Pentru toate persoanele aflate în carantină sau izolare se va asigura dreptul de vot”