Nicuşor Dan, favorit pentru Primăria Capitalei la casele de pariuri. Ce cotă are Gabriela Firea

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS, este noul favorit la Primăria Capitalei, aşa cum reiese dintr-o analiză realizată de o agenţie de pariuri. Actualul deputat are în prezent o cotă de 1,67, în vreme ce şansele Gabrielei Firea s-au redus, având o cotă de 2,2 să ajungă din nou primar general.

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 09:32
Nicuşor Dan, favorit pentru Primăria Capitalei la casele de pariuri. Ce cotă are Gabriela Firea

„Nicușor Dan și-a îmbunătățit semnificativ șansele de a câștigă alegerile la Primăria Municipiului București, ajungând în ultimele trei săptămâni de la o cota de 2.0 la 1.67. Evoluția îl plasează pe Dan drept principal favorit, detronând-o astfel pe Gabriela Vrânceanu Firea, ale cărei șanse s-au redus de la o cota de 1.91, pe 10 iulie, la una de 2.2 în momentul de față”, se arată în comunicatul al casei de pariuri Betfair, citat de Mediafax.

„Din seria potențialilor candidați, Theodor Paleologu a scăzut de asemenea în viziunea bookmakerilor de la o cota de 11.0 la 13.0, în timp ce șansele lui Traian Băsescu (17.0) și Victor Ponta (34.0) au rămas neschimbate”, mai precizează casa de pariuri.

Iată cotele candidaților la Primăria Capitalei:

Nicușor Dan – 1.67 (49% șanse)
Gabriela Vrânceanu Firea – 2.2 (37%)
Theodor Paleologu – 13.0 (7%)
Traian Băsescu – 17.0 (5%)
Victor Ponta – 34.0 (2%)

Un sondaj IRSOP dat publicităţii la mijlocul lunii iulie o arată pe Gabriela Firea în fruntea preferințelor bucureștenilor în vederea alegerilor locale, urmată de Nicuşor Dan şi un candidat surpriză, care se apropie de 10%.

Sondaj IRSOP: Gabriela Firea conduce în lupta pentru Primăria Bucureşti. Candidatul surpriză care se ridică pe locul 3


loading...