Nicușor Dan în febra curățeniei. Cum vor fi igienizate în acest weekend stațiile STB

Nicușor Dan a demarat "weekend-ul curățeniei", în care 300 de angajați STB vor curăța stațiile de transport public în comun.

10 iul. 2021, 17:53
Nicușor Dan în febra curățeniei. Cum vor fi igienizate în acest weekend stațiile STB

Nicușor Dan a dat start la „weekend-ul curățeniei” un proiect prin care 300 de angajați STB vor curăța și igieniza depourile, adăposturile din stații și mijloacele de transport public urban.

Potrivit edilului proiectul își propune să ofere cetățenilor un transport public cât mai civilizat și modern.

Azi și mâine, în „week-end-ul curățeniei”, 300 de angajați ai STB curăță și igienizează depourile, adăposturile din stații și mijloacele de transport public urban.
„Ne străduim să oferim treptat bucureștenilor, în limita bugetului de care dispunem, un transport public civilizat și modern. Vrem ca acesta să devină o opțiune cât mai atractivă pentru deplasarea în oraș”, declară Nicușor Dan în postarea de pe Facebook.

Nicuşor Dan, record de donaţii în declaraţia sa de avere

În anul electoral 2020, Nicuşor Dan a devenit primarul general al Capitalei, după ce a câştigat alegerile locale. Persoanele care i-au donat bani au fost menţionate în declaraţia de avere pe anul 2020, spre deosebire de cea din anul precedent, în care numele donatorilor nu au fost făcute publice.

Nicuşor Dan a strâns peste 350.000 de lei din donațiile primite de la persoane fizice, chiar dacă nu deţine niciun cont bancar. Ținând cont de acest lucru, întrebarea este cum a primit acești bani și cum au fost donațiile raportate la Autoritatea Electorală Permanentă, astfel încât să primească acele subvenții date pentru toți candidații, notează Antena3.

Din declaraţia de avere a lui Nicuşor Dan reiese faptul că actualul primar general a primit donaţii de la 11 persoane fizice.

Micu Bogdan – 45.000 RON
Talpeș Florin – 194.000 RON
Perian Camil Alexandru – 72.800 RON
Gheorghe Marius – 15.000 RON
Roșu Radu – 10.000 RON
Popescu Marius – 18.500 RON
Liliac-Jazontz Ovidiu-Simion – 10.000 RON
Dimitriu Tudor-Mihai-Ioan – 5.000 RON
Floricica Radu – 5.000 RON
Constantinescu Teodora Patricia – 3.000 RON
Stan Alexandra-Ana-Maria – 3.000 RON