Nicuşor Dan, întrebat dacă îl vrea în echipă pe Preda: Eu am echipa mea

Nicuşor Dan, candidat independent la Primăria Capitalei, a declarat, la RFI, că regretă situaţia în care este pus Cristian Preda, iar întrebat dacă îl doreşte pe acesta în echipa sa de campanie, a răspuns că deja are echipă.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 15:48
Nicuşor Dan, întrebat dacă îl vrea în echipă pe Preda: Eu am echipa mea

Nicuşor Dan regretă situaţia în care este pus Cristian Preda. „Personal, îmi pare rău pentru Cristian Preda! Eu îi mulţumesc (pentru susţinere-n.r.)”, spune candidatul la Primăria Capitalei, citat de RFI.

Întrebat dacă şi l-ar dori pe Cristian Preda în echipa sa de campanie, Nicuşor Dan a răspuns: „Eu am echipa mea şi am drumul pe care am pornit alături de ea. Evident, acest mic scandal mediatic îmi face bine din punct de vedere al notorietăţii, dar oamenii sunt convins că se vor uita la programe şi vor lăsa în două-trei zile în urmă acest scandal”.

Nicuşor Dan mai afirmă că Preda este un om „de bună credinţă”. „Cristian Preda a înţeles că suntem în secolul 21 şi Primăria este o responsabilitate uriaşă şi e o chestiune complexă, a înţeles că nu mai merge cu politicieni care vorbesc, dar nu au conţinut. Îmi pare rău că partidul nu a înţeles că domnul Preda este absolut de bună credinţă!”, declară candidatul.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, luni, de conducerea partidului. Hotărârea finală urmează să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda anunţă pe blog că la Primaria Capitalei va alege un independent, pe Nicuşor Dan, iar în rest, la locale îi va susţine pe toţi candidaţii PDL, el întrebându-se dacă, în aceste condiţii, se situează în afara organizaţiei de Bucureşti.