Nicuşor Dan: Lucrările pentru reabilitarea a 40 de km de reţea de termoficare, publicate pe SEAP

Nicuşor Dan anunţă că lucrările pentru reabilitarea a 40 de km de reţea de termoficare au fost publicate pe SEAP. Valoarea totală a lucrărilor este estimată la 150 de milioane de lei.

27 apr. 2021, 10:29
Nicuşor Dan: Lucrările pentru reabilitarea a 40 de km de reţea de termoficare, publicate pe SEAP

Nicuşor Dan a anunţat, marţi, că lucrările pentru reabilitarea reţelei de termoficare a Capitalei au fost publicate oficial pe site-ul SEAP.

Nicuşor Dan, anunţ importat pentru bucureşteni

Citeşte şi Nicuşor Dan, obligat de stat să cumpere 40 de tramvaie noi de la Electroputere Paşcani. Totul, după ce primarul Capitalei a a anulat ilegal o licitaţie organizată de STB

„După mai mulți pași procedurali începuți în februarie, lucrările pentru reabilitarea rețelei de termoficare a Capitalei au fost publicate oficial pe site-ul SEAP. E vorba despre 40 de kilometri de rețea, cu o valoare totală estimată a lucrărilor de 150 de milioane de lei + TVA, bani din fondurile Primăriei, care se adaugă altor 13 kilometri pe care i-am început în februarie cu Energetica, compania Primăriei.

Lucrările sunt împărțite în patru obiective de investiție. Așteptăm depunerea ofertelor până la termenul limită de 7 iunie 2021.

Această licitație e urmarea discuției pe care am avut-o în luna februarie cu firmele de construcție din domeniu, în care Primăria Capitalei a explicat prioritățile pe care le are în privința modernizării rețelelor termice din București.

Așa cum am spus, îmbunătățirea sistemului de termoficare rămâne prioritatea numărul 1 pentru București, iar cu această investiție vom ameliora problemele legate de furnizarea căldurii și apei calde”, a scris primarul Capitalei, pe Facebook.

Gabriela Firea, avertisment către primarul Capitalei. „Consilierii generali PSD nu votează bugetul Capitalei. Va aduce grave probleme”

Citeşte şi Aurelian Bădulescu îl desfiinţează pe Nicuşor Dan: „Pinocchio în acţiune. Mitomania lui nu trebuie să surprindă pe nimeni”

Fostul edil Gabriela Firea susţine că, în administraţia lui Nicuşor Dan, Bucureştiul a devenit ” un oraș blocat, în care nu se mai construiește nimic”.

„Noul București promis a devenit, în doar 7 luni de guvernare a ‘oamenilor politici puri, de tip nou’ , un oraș blocat, în care nu se mai construiește nimic, șantierele publice sunt înghețate, cele private primesc avize doar pe pile politice, spitalele nu primesc alocările necesare, se anulează programe sociale, nu se asfaltează, nu se dau tratamente pentru țânțari, sectorul cultural este lăsat de izbeliște!

Singura preocupare a noilor șefi de la Capitală este angajarea prietenilor politici și afacerile pentru grupul lor de interese!”, a scris recent Gabriela Firea, pe Facebook.