Nicuşor Dan, mesaj către membrii USR şi PLUS: Aveţi rolul de a demonta în şase săptămâni ceea ce o propagandă a făcut în patru ani

Nicușor Dan, candidatul la Primăria Capitalei susținut de principalele partide de dreapta, le-a transmis  un mesaj membrilor USR şi PLUS susținând că aceștia vor trebui să „demonteze” ceea ce propaganda plătită cu „zeci de milioane de lei” a făcut în patru ani. 

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 16:09
Nicuşor Dan, mesaj către membrii USR şi PLUS: Aveţi rolul de a demonta în şase săptămâni ceea ce o propagandă a făcut în patru ani

Nicușor Dan a fost invitat să ia cuvântul în cadrul Congresului comun în care se votează fuziunea USR şi PLUS. Acesta i-a asigurat pe membrii celor două formaţiuni politice că vor găsi întotdeauna în el „un partener” și le-a transmis susţinătorilor săi că vor avea principalul rol în campania pentru Primăria Capitalei.

Citește și: Andrei Pleşu îl susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei: Politicienii autohtoni dormitează în acelaşi hamac de vanitate personală

”Urmează şase săptămâni în care rolul principal îl aveţi voi, cei care staţi în stradă. Cel puţin în cazul Bucureştiului, e vorba de a demonta în câteva săptămâni ceea ce o propagandă de zeci de milioane de lei a făcut în patru ani de zile şi asta nu se poate decât cu discuţii unu la unu” a afirmat Nicuşor Dan.

Candidatul susţinut de USR, PLUS şi PNL a amintit despre evenimente care nu trebuie uitate, cum ar fi 10 august 2018 sau Ordonanţa 13 din 2017.

„Miza alegerilor care urmează e foarte mare. Oamenii, prin structura lor, sunt fiinţe optimiste şi uită repede lucrurile, dar trebuie să nu uităm că 10 august a fost acum doi ani, că Ordonanţa 13 a fost acum trei ani şi jumătate. (…) Responsabilitatea pe care o aveţi pentru următoarele rânduri de alegeri şi după aceea pentru activitatea politică pe care aceste funcţii vi le vor da este uriaşă şi eu vă doresc să vă ridicaţi la înălţimea acestor aşteptări” le-a mai transmis Nicuşor Dan celor de la USR şi PLUS.


loading...
Partenerii noștri