Nicuşor Dan o atacă Dana Budeanu, "şefa neoficială de campanie a candidatului PSD"

Publicat: Duminică, 20 Septembrie 2020 18:16 // Actualizat: Duminică, 20 Septembrie 2020 18:16 // Sursa: romaniatv.net

Șefa neoficială de campanie a candidatului PSD, Dana Budeanu, cea prin care Gabriela Firea lansează în spațiul public dejecții despre mine, făcea recent, într-un material video, un apel revoltător către bărbați să bată femei, scrie Nicoşor Dan pe Facebook.

"În secunda aia, tre să iei un pumn să-i spargi gura, bă! (...)Ele trebuie altoite, mă. (...) Bă, prima dată când te-a certat aia sau te-a persiflat sau ți-a răspuns în nas la vreo masă în public, undeva, și ți-a răspuns (...) jap, de față cu toată lumea (...) Japul nu e ceva nasol, e un jap, din greșeală ți-a scăpat mâna (...) Trebuie indusă teroarea".

Pentru că refuză dezbaterea cu mine, o întreb aici: Gabriela, ești de acord că femeile trebuie bătute? Așa înțelegi tu să le respecți?

Această incitare bestială la violență împotriva femeilor din partea celei mai bune prietene ale domniei sale nu este singura.

Doamna Firea râdea și răspândea pe facebook o altă mizerie a prietenei sale care batjocorea munca unor femei care construiseră din donații primul spital pentru copiii bolnavi de cancer. Iar, cu o altă ocazie, în 2014, din rațiuni electorale, aceeași doamnă Firea ostraciza familiile și femeile care nu pot avea copii.

Acest tandem este o rușine și trebuie să plece din funcții publice. Pentru femei, pentru bucureșteni, pentru toți cei care cred că violența domestică nu este o glumă. Pentru cei care nu vor nici Jap, nici Jaf.

Nicuşor Dan, candidat susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, a afirmat duminică, într-o conferinţă de presă, că la scrutinul din 27 septembrie votanţii au de ales între "Firea la Primărie" sau "Firea la puşcărie".

El a susţinut că, în prezent, în municipalitatea bucureşteană există o "caracatiţă infracţională".

"În aceste alegeri avem de ales între Firea la Primărie sau Firea la puşcărie şi cer votul bucureştenilor şi pentru a rezolva problemele lor care ţin de trafic, de poluare, de căldură şi apă caldă, de şcoli, de spitale, de consolidarea clădirilor cu risc seismic, dar şi pentru ca această caracatiţă infracţională să meargă acolo unde îi este locul. Atrag atenţia bucureştenilor, celor care vor să scape de această caracatiţă infracţională, că avem alegeri într-un singur tur şi orice vot care nu se duce la singurul candidat care poate să învingă această caracatiţă se duce implicit spre administraţia PSD - Firea care a ruinat oraşul", a declarat Nicuşor Dan.

El a prezentat, în conferinţa de presă, un acord care ar fi fost semnat de primarul Capitalei cu familia Constanda având în vedere obligaţiile de plată pe care municipalitatea le are faţă de aceasta.

"Cer Primăriei Capitalei să confirme că acest act este acordul pe care l-a semnat cu familia Constanda", a spus Dan. Potrivit actului prezentat, a afirmat el, Primăria s-ar fi angajat să plătească 18 milioane de euro în prima jumătate a anului 2020 şi să dea familiei un teren de 7.000 de metri pătraţi pentru stingerea a 30 de milioane de euro din datoria municipalităţii către familia Constanda. "Din datoria rămasă, (...) 40% va fi plătită până la sfârşitul anului 2020", a spus Nicuşor Dan.

Potrivit acestuia, municipalitatea nu are voie să vândă un teren din proprietate fără să facă o licitaţie publică, iar primarul general nu are voie să se oblige la plăţi pe care nu i le-a acordat Consiliul General prin bugete aprobate.

Dan a mai susţinut că există un acord similar de acordare de despăgubiri în valoare de 13 milioane de euro, în cursul acestui an.

"Dacă adunăm aceste sume, ajungem la suma de 58 de milioane de euro, sumă pe care primarul general, în numele Municipiului Bucureşti, se obligă să o plătească unei familii şi unui cetăţean", a declarat el, precizând că bugetul aprobat pentru despăgubiri este de 32 de milioane de euro.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri locale Dana Budeanu Gabriela Firea Nicuşor Dan
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H