Nicuşor Dan, pus la zid de bucureşteni după primul an de mandat. Peste 60% dintre oameni cred că lucrurile în Capitală merg într-o direcţie greşită SONDAJ CURS

La un an de când Primăria Capitalei este condusă de Nicuşor Dan, aproape 70% dintre bucureşteni sunt de părere că lucrurile în Capitală merg într-o direcţie greşită, relevă un sondaj CURS.

20 nov. 2021, 22:09
Nicuşor Dan, pus la zid de bucureşteni după primul an de mandat. Peste 60% dintre oameni cred că lucrurile în Capitală merg într-o direcţie greşită SONDAJ CURS

De asemenea, cu Nicușor Dan primar, bucureștenii sunt cei mai nemulțumiți de traficul din Capitală.

La întrebarea deschisă ”Care sunt cele mai importante probleme ale locuitorilor din București?”, 41% dintre respondenți au indicat traficul, iar 20% consideră curățenia ca răspuns. Colectarea gunoiului – 19%, drumurile principale – 18%, poluarea – 17%, parcările – 14%, încălzirea – 14% sunt alte probleme care îi supără pe bucureșteni cu Nicușor Dan primar general, conform sondajului realizat de CURS.

Întrebaţi dacă în Bucureşti lucrurile merg într-o direcţie bună sau într-o direcţie greşită, 69% dintre repondenţi au precizat că lucrurile merg într-o direcţie „mai degrabă greşită”.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Adevăratul bilanț al lui Nicușor Dan la fix un an de mandat! Primarul despre care nu se va spune niciodată „a furat, dar a și făcut”! În campanie promitea salariul mediu net de 1.400 euro pentru bucureșteni și 40% mai puțin timp în trafic!

Nicuşor Dan, pus la zid de bucureşteni după primul an de mandat. Cei mai mulţi dintre ei, nemulţumiţi de activitatea lui la Primăria Capitalei

La întrebarea „Cum apreciaţi activitatea primarului general Nicuşor Dan de când a fost ales?, 56% dintre persoane sunt de părere că activitatea edilului Capitalei este una proastă.

Citeşte şi: Gabriela Firea tună şi fulgeră la adresa lui Nicuşor Dan: „Primarul Pinocchio solicită ca facturile românilor să crească cu 75% din decembrie”

Sondajul efectuat de CURS a fost realizat între 13 – 17 noiembrie, prin metoda CATI, are o marjă de eroare de +/-3,3% la un nivel de încredere de 95%, iar volumul eşantionului este de 860 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste.

Citeşte şi: George Simion, săgeţi otrăvite la adresa lui Nicuşor Dan: „Dacă e în depresie, să se ducă la psiholog”