Nicuşor Dan, răspuns pentru PNL, care i-a trasat 10 obiective de îndeplinit până la vară: „Pe mine m-au votat în 2020 susţinătorii PNL”

La peste doi ani de mandat, PNL îi cere primarului general Nicușor Dan atingerea de către administrația condusă de el a unor indicatori pe 10 teme prioritare, în termen de şase luni de la momentul actual. PNL îi transmite lui Dan că dacă mai vrea sprijinul PNL trebuie să îndeplinească temele până în 31 iulie.

02 feb. 2023, 11:32
Nicuşor Dan, răspuns pentru PNL, care i-a trasat 10 obiective de îndeplinit până la vară: „Pe mine m-au votat în 2020 susţinătorii PNL”

„Ca să punem în context chestiunea asta, pe mine m-au votat în 2020 susținătorii PNL. Acești oameni sunt reprezentați de PNL în București, deci mă voi uita cu mare responsabilitate la obiectivele pe care dumnealor mi le-au transmis. O să facem pe tot ce înseamnă conținutul acestor solicitări…o să avem timp să discutăm. O să mă uit la ele cu mare seriozitate”, a spus Nicușor Dan, joi dimineață, la intrarea în Primăria Capitalei.

Întrebat dacă se consideră vinovat de ceva și dacă a fost necesar ca PNL să-i ceară astfel de teme, primarul Capitalei a răspuns: „Nu. Astea sunt comentarii politice”.

PNL susține că fiind principalul partid care i-a susținut campania electorală a lui Nicușor Dan și susținându-i activitatea, este normal să îi evalueze performanța la jumătatea mandatului, în fața bucureștenilor.

PNL îi transmite lui Dan că dacă va dori în continuare sprijinul PNL București, va trebuie să îndeplinească până la data de 31 iulie 2023 indicatorii, care „țin exclusiv de performanța administrativă, sunt realiști, se pot îndeplini și sunt ușor măsurabili, tocmai pentru ca evaluarea noastră să fie cât mai obiectivă. Toate aceste teme au fost asumate de către candidatul Nicușor Dan în campania din anul 2020”.

Citeşte şi: George Simion va ataca în instanță privatizarea Petrom: ”Am inițiat mai multe procese. Sunt şi motive de neconstituţionalitate”