Nicuşor Dan, reacţie după noile imagini apărute în presă: "Nu pot să confirm ce e acolo"

Publicat: Luni, 21 Septembrie 2020 13:39 // Actualizat: Luni, 21 Septembrie 2020 13:39 // Sursa: romaniatv.net

Nicuşor Dan a reacţionat în urma imaginilor apărute în presă. Dana Budeanu a prezentat înregistrarea video pe care a promis-o cu Nicuşor Dan, pentru a dovedi legăturile suspecte ale acestuia cu Clanul Sportivilor. Candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei apare alături de Cătălin Grigore, de la Sud Rezidenţial, prietenul din copilărie al lui Robert Nica, şeful Clanului Sportivilor.

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei susţine că nu a văzut imaginile şi nu poate confirma ce este acolo. Nicuşor Dan susţine că s-a întălnit cu Cătălin Grigore, un dezvoltator imobiliar din zona de sud a Bucureştiului, la iniţiativa acestuia. 

Citeşte şi: Nicuşor Dan, legături strânse cu Clanul Sportivilor. Filmat alături de un dezvoltator imobiliar în timpul unor negocieri suspecte

Nicuşor Dan a adăugat că i-a spus acestuia că are dreptate, litigiul fiind în curs. 

"Nu am văzut imaginile, nu pot să confirm ce e acolo, dar vă spun că m-am întâlnit cu domnul Cătălin Grigore, care este un dezvoltator imobiliar din zona de sud a Bucureştiului, mi-a solicitat să ne întâlnim în urma unui litigiu pe care l-am iniţiat. M-am întâlnit cu domnia sa şi i-am spus că eu am dreptate, acest litigiu este în curs, Tribunalul Bucureşti s-a pronunţat, urmează recursul la Curtea de Apel", a declarat Nicuşor Dan luni, răspunzând unei întrebări referitoare la imagini prezentate de către creatoarea de modă Dana Budeanu.

Dana Budeanu explică faptul că Nicuşor Dan, din anul 2018, a interzis să se mai construiască terenuri pe fostele sere Berceni, motivând că este spaţiu verde. Fostele sere au trecut în 2011, printr-un PUZ, la categoria 'curţi, construcţii'. Apoi, în 2018, au trecut printr-un PUZ la Robert Nica, unul dintre liderii clanului Sportivilor. Candidatul la Primăria Capitalei a contestat doar PUZ-ul din 2018, nu şi pe cel din 2011.

Citeşte şi: Dana Budeanu: "Nicuşor Dan m-a ars, m-a păcălit, ne-a ars pe toţi! Se p...ă pe Orban, face albie de porci PNL-ul. E şmecher rău de tot"

"Eu îl întreb pe domnul Nicuşor Dan, pe care îl aveţi pe aceste imagini, împreună cu domnul Cătălin Grigore (Sud Rezidenţial), în momentul în care ai depus această acţiune împotriva PUZ-ului, până în momentul în care te-ai întâlnit cu domnul Cătălin Grigore şi din acel moment până în momentul în care pe 19 august 2020 ai pierdut procesul cu Sud Rezidenţial, cum te-ai înţeles", a mai spus Dana Budeanu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Berceni cătălin grigore Dana Budeanu imagini Nicuşor Dan
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
28 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H