Nicușor Dan sare la gâtul Gabrielei Firea: ”A uitat situația financiară dezastruoasă în care a lăsat orașul. Îi reîmprospătez memoria”

Nicușor Dan a sărit la gâtul Gabrielei Firea, după ce fosta primăriță a Capitalei a crititcat din nou activitate PMB. Primarul General a transmis că fostul edil a uitat situația financiară dezastruoasă în care a lăsat orașul.

09 feb. 2023, 15:57
Nicușor Dan sare la gâtul Gabrielei Firea: ”A uitat situația financiară dezastruoasă în care a lăsat orașul. Îi reîmprospătez memoria”
Nicușor Dan sare la gâtul Gabrielei Firea

Nicușor Dan sare la gâtul Gabrielei Firea. După ce Gabriela Firea a declarat că Bucureștiul a ajuns ”pe mâinile unor falși salvatori și toate proiectele majore sunt blocate”, Nicușor Dan nu a mai suportat și a ieșit la atac.

Citește și Gabriela Firea: „Oamenii se tem pentru viaţa lor din cauza câinilor vagabonzi agresivi care au sfâşiat o femeie? Nicuşor Dan, USR şi PNL sunt principalii vinovaţi”

Nicușor Dan sare la gâtul Gabrielei Firea

Primarul General al Capitalei a ținut să îi dea replica fostului edil printr-o postare pe pagina sa de Facebook, unde a explicat pe larg situația cu care se confruntă în aceste momente.

Nicușor Dan a susținut că Gabriela Firea este vinovată de situația financiară a Capitalei și a ținut să îi reîmprospăteze memoria fostului edil.

”Fostul primar, Gabriela Firea, se pare că a uitat situația financiară dezastruoasă în care a lăsat orașul și mă acuză că plătesc “datorii închipuite“.

Îi reîmprospătez memoria. Când am ajuns în primărie, am găsit un buget de 3 milioane de lei și datorii curente de 3 miliarde de lei. Adică o datorie de 1000 de ori mai mare decât bugetul.

Din cele trei miliarde, 165 de milioane de lei erau neplătiți pentru autobuzele Otokar.

Creditele pentru investiții erau blocate.

Datoriile curente trebuiau plătite imediat. Conturile Primăriei erau blocate. Eram practic în faliment nedeclarat. Iar lista dezastrului poate continua.

Astăzi avem o situație financiară stabilă. Am început anul cu ZERO datorii curente, iar lucrările de investiții sunt deblocate și continuă.
Înțeleg că Gabriela Firea a intrat în logica de campanie și în stilul PSD distorsionează adevărul. Însă cifrele nu pot fi cosmetizate”, a spus Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea continuă războiul împotriva lui Nicușor Dan

Reacția virulentă a lui Nicușor Dan vine la scurt timp supă ce Gabriela Firea a spus joi dimineață că ”Bucureștiul a ajuns pe mâinile unor falși salvatori și toate proiectele majore sunt blocate”.

Gabriela Firea a făcut o nouă postare pe pagina sa de Facebook în care l-a atacat pe actualul edil al Capitalei.

Ministrul Familiei a transmis că în ultimii doi ani, deși a avut fonduri uriașe la dispoziție, Capitala s-a degradat, din cauza răfuielilor politice interminabile dintre cei din administrație

”Bucureștiul trebuie salvat cu adevărat! Capitala a ajuns pe mâinile unor falși salvatori și toate proiectele majore sunt blocate! Orașul s-a degradat și mai mult în acești peste doi ani în care actuala conducere s-a preocupat doar de lucruri mărunte și răfuieli politice fără sfârșit” a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Citește și Marcel Ciolacu e convins că Gabriela Firea e cel mai bun candidat la Primăria Capitalei: „Nu numai de la PSD, ci de la toate partidele”