Marcel Ciolacu e convins că Gabriela Firea e cel mai bun candidat la Primăria Capitalei: „Nu numai de la PSD, ci de la toate partidele”

Marcel Ciolacu o susține pe Gabriela Firea pentru o nouă candidatură la Primăria Capitalei. Președintele PSD consideră că e "cel mai bun candidat de departe", nu doar al social-democraților, ci din toate partidele.

06 feb. 2023, 11:17
Marcel Ciolacu e convins că Gabriela Firea e cel mai bun candidat la Primăria Capitalei: „Nu numai de la PSD, ci de la toate partidele”

Marcel Ciolacu e de părere că Gabriela Firea merită un nou mandat de primar al Capitalei și că e cel mai bun candidat de departe.

„Trebuie să ai anumite afinităţi să fii primar general şi de sector, trebuie să îţi placă şi să înţelegi acest lcuru. Din punctul meu de vedere cred că cel mai bun candidat de departe, nu numai de la PSD, ci de la toate partidele, va fi doamna Gabriela Firea”, a spus Ciolacu într-o emisiune la Antena 3.

Marcel Ciolacu a afirmat că Firea își dorește să candideze și că are abilitățile necesare să fie primar.

„În acest moment, categoric, mai ales că doamna Gabriela Firea îşi doreşte să candideze pentru un nou mandat. Eu sunt ferm convins că electoratul de stânga în Bucureşti este mai mult decât electoratul de dreapta. A fost o poveste, nu prea de succes, a acestor alegeri din Bucureşti a unor candidaţi susţinuţi de PNL şi USR”, a adăugat el.

Citește și Gabriela Firea: 6 din 10 români consideră că locul unei femei este la cratiţă. Strategia Naţională pentru egalitate de şanse

Gabriela Firea vrea să redevină primar al Bucureștiului din 2024: „Proiectele mele au fost abandonate!”

Gabriela Firea crede că Nicușor Dan nu mai merită un mandat de primar al Capitalei. Astfel, în 2024, oficialul PSD vrea să părăsească Ministerul Familiei pentru Primărie.

„Cu condiția să fiu sănătoasă, să pot să muncesc, să fiu bine, mi-aș dori să continui proiectele de la Primăria Municipiului București. Au fost abandonate proiectele mele, nu s-a mai făcut nimic în București. S-a constatat o involuție, nu o evoluție de dreapta, așa cum s-a promis”, a declarat Gabriela Firea, pentru România TV.

Citește și Planul lui Nicușor Dan pentru a câștiga un nou mandat la PMB, în 2024. Primarul a lansat un nou atac la adresa Gabrielei Firea

Nicușor Dan a declarat și el că e gata să candideze pentru un nou mandat la Primărie. De asemenea, el s-a declarat șocat de ceea ce a găsit la PMB, după Gabriela Firea.

„Merită să aducem aminte, (n.r. – Gabriela Firea) a dus Primăria în faliment, a dus RADET în faliment. A dus echipa de handbal în faliment. Am avut conturi blocate 6-8 luni, niciun investitor nu mai voia să lucreze cu Primăria, nicio bancă nu mai voia să lucreze cu Primăria. Dacă aveam un mediu informațional corect, Gabriela Firea nu ar trebui să mai existe”, a comentat Nicușor Dan într-un interviu, în decembrie 2022.