Nicuşor Dan se întâlneşte cu Vlad Voiculescu pentru stabilirea candidatului la Primăria Capitalei. „Să facem echipă acum”

Nicuşor Dan a anunţat că marţi se va întâlni cu Vlad Voiculesuc, candidatul Plus, pentru a discuta despre stabilirea candidatului unic la Primăria Municipiului Bucureşti. În calitate de candidat al USR, el propune organizarea a cel puţin trei dezbateri televizate pentru a analiza soluţiile pentru Capitală.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 11:25
Nicuşor Dan se întâlneşte cu Vlad Voiculescu pentru stabilirea candidatului la Primăria Capitalei. „Să facem echipă acum”

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Nicuşor Dan a anunţat că astăzi continuă întâlnirile cu partenerii din Opoziţie pentru stabilirea candidatului unic la Primăria Capitalei.

„Mă voi întâlni cu candidatul Plus, Vlad Voiculescu, și îi voi propune trei lucruri:

1. să facem echipă acum și mai ales după alegeri, să contribuie fiecare cu expertiza proprie la planul pentru București;
2. să mergem la televiziune în fața tuturor bucureștenilor, să dezbatem programele și soluțiile pentru Capitală în cel puțin trei întâlniri (am fi avut până acum aceste dezbateri, dacă nu le refuza);
3. să comandăm împreună un sondaj de opinie care să fie condus de oameni de știință, sociologi, după o metodologie transparentă și auditabilă, prin implicarea unor case de sondaje de renume internațional”, a precizat Nicuşor Dan. 

Citeşte şi: Nicuşor Dan, Vlad Voiculescu şi Ciprian Ciucu vor să se lupte cu Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei

Fostul lider al USR susţine că speră ca „oamenii politici din Opoziție să împărtășească dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic la Primăria Capitalei”.

„Este singura soluție pentru a scapă Capitala de corupția și incompetența administrației Firea-PSD”, a menţionat Nicuşor Dan.

Citeşte şi: Ludovic Orban, despre şansele PNL la alegeri. „PSD-ul l-am adus la 22-23 la sută”