Nicuşor Dan: „Susţinătorii lui Traian Băsescu ştiu că ar trebui să voteze cu mine la alegerile pentru Bucureşti”

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi USR la funcţia de primar al Bucureştiului, la alegerile locale de luna viitoare, a declarat că dintre cei 18 candidaţi înscrişi pe lista pentru Capitală, doar el şi Gabriela Firea au şanse reale să câştige.

27 aug. 2020, 10:45
Nicuşor Dan: „Susţinătorii lui Traian Băsescu ştiu că ar trebui să voteze cu mine la alegerile pentru Bucureşti”

Există doi candidaţi care au şanse reale să câştige alegerile din 27 septembrie, la Bucureşti. Gabriela Firea, ceea ce ar fi un dezastru, şi cu mine. Sunt convins că publicul lui Traian Băsescu ştie că, pentru a fi sigur că iese învingător un candidat al dreptei, ar trebui să voteze cu mine. Bineînţeles, la Consiliul General va pune ştampila pe lista PMP„, a declarat Nicuşor Dan, la Libertatea.

Aş vrea să am trei dezbateri faţă în faţă cu Gabriela Firea. E puţin ridicol să duci oraşul în faliment şi să vii apoi să candidezi din nou„, a mai spus acesta.

Citeşte şi Nicuşor Dan îl desconsideră pe Traian Băsescu la alegerile locale: Există două persoane care pot câştiga: Eu sau Gabriela Firea

Referitor la începerea şcolilor, Nicuşor Dan a spus: „La nivelul Bucureștiului, discuția ar fi fost mult mai bună, dacă am fi avut o rețea de școlii în care copii să învețe într-un singur schimb. Pentru gradul de infectare al Bucureștiului, cred că se impune învățarea în două schimburi, jumătate fizic, jumătate online. Prin rotație la două săptămâni„.