Nicuşor Dan, verificat de ANI. Ce vor să afle inspectorii de Integritate

Inspectorii de Intergritate verifică perioada în care Nicușor Dan a asigurat reprezentarea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, Administrației Străzilor București și Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București.

02 feb. 2022, 13:17
Nicuşor Dan, verificat de ANI. Ce vor să afle inspectorii de Integritate

Nicuşor Dan a ajuns în atenţia Agenţiei Naţionale de Integritate. Este verificată perioada în care actualul primar general al Capitalei Nicuşor Dan a asigurat reprezentarea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, Administrației Străzilor București și Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București, se arată într-un document citat de stiripesurse.ro.

Citeşte şi: DNA anchetează posibile fapte de corupţie la Primăria Capitalei în mandatul lui Nicuşor Dan. Trei consilieri au demisionat

„Revenim la adresa noastră nr. 54674/G/II/02.11.2021, în vederea soluționării lucrării nr. 33345/S/II/17.09.2020, având ca obiect evaluarea aveii și respectarea regimului juridic al conflictelor de interese și al incompatibilităților, în temeiul at. 8 alin (1) (*Scopul Agenției este asigurarea integrității în exercitarea demnităților și funcțiilor publice și prevenirea corupției”, se arată în document.

Citeşte şi: Nicuşor Dan cere din nou ajutorul autorităţilor naţionale în subvenţionarea gigacaloriei: „Altfel nu o să avem bani pentru investiţii şi alte lucruri de care Bucureştiul are nevoie”