Nikita, atacată cu o sabie de tatăl fetiţei, în plină stradă. Care este starea de sănătate a vedetei

Nikita a fost atacată cu o sabie de tatăl fetiţei, în plină stradă. În urmă cu câteva zile, blondina a avut parte de clipe cumplite, când fostul partener de viață și tatăl unuia dintre copiii săi a încolţit-o, în Spania.

09 nov. 2022, 10:14
Nikita, atacată cu o sabie de tatăl fetiţei, în plină stradă. Care este starea de sănătate a vedetei
Nikita, atacată cu o sabie de tatăl fetiţei

Nikita, atacată cu o sabie de tatăl fetiţei, în plină stradă. Evenimentul din data de 5 noiembrie a speriat-o foarte rău, care se teme nu doar pentru viața ei, ci și pentru cea copiilor. Alina Tănase, prietena de suflet a blondei a explicat de la ce a pornit totul. Aceasta susține că Nikita nu știe ce să facă pentru ca acest personaj să o lase să trăiască liniștită.

Nikita, atacată cu o sabie de tatăl fetiţei

Nikita a fost atacată cu o sabie în stradă de tatăl fetei sale. Nu știm ce să mai facem ca să scape de acest individ care nu merită să îi pronunțăm nici numele. Am sunat repede la Poliție, pentru că după atac a fugit. I-a zis să stea să vorbească, să nu fugă de el. Nikita a încercat să grăbească pasul, dar el a fost mai rapid.

Niciodată nu mi-am imaginat că o să îmi fie frică să merg pe stradă cu prietena mea, mai ales aici, în Spania, unde legile sunt foarte dure, foarte stricte, cu bărbații abuzatori. Sunt șocată de ce i s-a întâmplat. Nu ne putem reveni niciuna”, a spus Alina, pentru Fanatik.ro.

Problemele dintre Nikita și fostul partener sunt mai vechi, iar bărbatul a avut chiar și un ordin de restricție dat de poliție dar, din câte se vede, nu s-a potolit. Acesta a fost arestat pentru tentativă de omor și urmează să ajungă în fața judecătorilor pe 10 noiembrie.

Citeşte şi: O mai ţineţi minte pe Nikita? S-a schimbat complet după ce a plecat în Spania. Are un job la care nu ar fi visat niciodată: „Ce-mi pot dori mai mult!?”

Nikita a suferit un infarct pe stradă

La începutul lunii august, fetele fostei vedete de la show-urile de noapte au dat detalii pe contul de Facebook al mamei lor, iar toți cei care au cunoscut-o pe Mihaela Ispas s-au rugat ca să-și revină cât mai repede. „Mama e în comă de duminică. Eu, Cristina și Vanessa vă rog să vă rugaţi să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, a fost apelul disperat postat pe 3 august de fetele Nikitei.

Mihaela Ispas se simte mai bine acum şi ar urma să fie externată luni, de la spitalul din Malaga, oraş în care aceasta locuiește de peste 15 ani, scrie Fanatik. „Dumnezeu există! Mama și-a revenit. Mulțumesc tuturor. Vă iubesc!”, au anunţat fiicele Mihaelei Ispas.