O mai ţineţi minte pe Nikita? S-a schimbat complet după ce a plecat în Spania. Are un job la care nu ar fi visat niciodată: „Ce-mi pot dori mai mult!?”

Viaţa Mihaelei Ispas, alias Nikita, s-a schimbat complet după ce a emigrat în Spania. Are un job la care nu ar fi îndrăznit să viseze, iubeşte şi este iubită şi le are alături pe cele două fetiţe ale sale.

28 apr. 2022, 10:13
O mai ţineţi minte pe Nikita? S-a schimbat complet după ce a plecat în Spania. Are un job la care nu ar fi visat niciodată: „Ce-mi pot dori mai mult!?”
Mihaela Ispas, alias Nikita

O mai ţineţi minte pe Nikita? A devenit cunoscută prin scandalurile pe care le provoca. S-a restras de câţiva ani din lumina reflectoarelor, iar acum duce o viaţă liniştită în Spania.

Ce job are Nikita în Spania: „Ce-mi pot dori mai mult?!”

Nikita locuieşte de aproape 15 ani în Malaga, acolo unde duce o viaţa liniştită împreună cu fetiţele sale şi cu bărbatul pe care îl iubeşte. S-a angajat la primărie şi are deja casa şi maşina ei.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, planuri speciale pentru 1 mai după scandalul cu Bădălău şi Salam: „Nu-mi mai place la mare”

„Am plecat de jos, inclusiv în Spania. Locuiesc în Malaga, lucrez la primărie și am casa și mașina mea. Ce-mi pot dori mai mult?! A fost o vreme în care nu m-aș fi declarat mulțumită cu așa ceva, dar a trecut demult. Acum sunt o femeie în toată firea, care nu-și dorește altceva decât să-și crească copiii și să-și vadă în liniște de propria viață!”, mărturiseşte vedeta.

Aceasta recunoaşte că viaţa ei s-a schimbat complet după ce a plecat din România. A devenit mamă pentru prima dată, moment în care i s-a schimbat total optica asupra vieţii. Acum, are două fetiţe: Cristina, care va face în curând 13 ani, şi Vanesa, mezina familiei.

„Sunt conștientă că mulți dintre cei care m-au cunoscut în tinerețe nu ar fi crezut în ruptul capului că eu voi deveni cândva mama. Sinceră să fiu, la un moment dat, nici eu nu mă vedeam în postura asta! Dar viața te pune deseori în anumite situații în care înveți să te descurci, într-un fel sau altul”, a spus Nikita, potrivit impact.ro.

Vedeta stă bine şi la capitolul dragoste. Acesta are o relaţie cu un poliţist, pe care l-a cunoscut în urmă cu câţiva ani, atunci când vedeta a salvat o femeie căreia i se furase geanta.

Citeşte şi Puya, dosar penal după ce a fost prins drogat la volan