Nikita, viaţă grea în Spania. Ce a ajuns să facă pentru a supravieţui

Nikita, una dintre cele cunoscute personaje din România acum câţiva ani, se chinuie acum să supraviețuiască prin Spania.

08 feb. 2020, 19:38
Nikita, viaţă grea în Spania. Ce a ajuns să facă pentru a supravieţui

Mihaela Ispas, alias Nikita, se află de ani buni în Spania, la Malaga, acolo unde locuiește cu mama, sora, dar și cu cei doi copii. Impact scrie că Nikita are grave probleme de sănătate, dar ignoră total sfaturile medicilor.

Nikita, transformare INCREDIBILĂ. Cum arată ACUM fosta bătăuşă din Piaţa Romană FOTO

Sursele au confirmat faptul că fosta vedetă tv a suferit un infarct în anul 2019,. astfel că medicii i-au interzis categoric efortul. Nikita nu se dezminte și muncește foarte mult pentru a-și întreține familia și pe cei doi copii, pe care i-a făcut cu doi bărbați diferiți. Fosta vedetă lucrează pe timp de zi la o firmă de curățenie, iar noaptea activează ca bodyguard la un club. Medicii i-au interzis acesteia să facă efort, dat fiind infarctul suferit anul trecut, însă Nikita își trăiește viața cu zâmbetul pe buze, ca o luptătoare, așa cum s-a făcut remarcată în trecut.

Tupeu fără limite. Nikita i-a umilit pe românii din Spania

AJunsă la 46 de ani, Nikita ar avea un iubit cu care locuiește împreună, în aceeași casă cu mama și cei doi copii ai săi.