Nikos Papadopoulos, saltat de mascaţi din propria casă. Iubita lui, Adriana Bahmuţeanu: Un abuz îngrozitor, au zis să-l sun pe Arafat

Publicat: Joi, 28 Mai 2020 13:26 // Actualizat: Joi, 28 Mai 2020 13:34 // Sursa: romaniatv.net

Cântăreț celebru, săltat de acasă de polițiști. Este vorba despre Nikolaos Papadopoulos care s-a întors recent din străinătate. A fost luat de acasă și dus la un centru de carantină din Techirghiol. Potrivit unor surse, la intrare în țară a spus ca se va duce la locuința lui din București, însă a fost găsit pe raza municipiului Constanța. Cântăreţul s-a ales cu dosar penal şi își va petrece ziua de naștere în carantină. 

Cântărețul Nikos Papadopoulos susține că la intrarea în țară a fost obligat să semneze o hârtie, deși nu cunoaște limba română. El spune că a precizat că va merge mai întâi în București pentru a schimba mașina, iar apoi se va izola la domiciliul din Constanța.

"Am venit din Grecia, am trecut de granița de la Giurgiu și acolo era o doamnă de la poliția de frontieră care m-a întrebat unde merg și eu am spus că merg la București să las o mașină la o adresă și apoi iau altă mașină și merg acasă la Constanța. M-au pus să semnez o hârtie, dar nu știu pentru că eu nu înțeleg limba română. Poliția din București m-a sunat și m-a întrebat unde sunt și am răspuns că sunt acasă, ei mi-au spus că nu sunt acasă și le-am spus că sunt acasă în Constanța. Mi-au făcut inclusiv analizele de coronavirus pentru că am insistat să mi le facă și azi aștept să primesc rezultatul că nu am coronavirus. Respect legea, dar scuză-mă, nu m-ai găsit pe stradă, m-ai găsit acasă. Nu sunt prost să fac asta.  Dacă astăzi testul iese negativ și nu mă lasă să plec fac scandal mare. O să pun un avocat să facă reclamație către ea (n.r angajată Poliția de Frontieră) pentru că respect toate persoanele și de asemenea și legea", a declarat Nikos Papadopoulos.

 

Adriana Bahmuțeanu, iubita lui Nikolaos Papadopoulos, este disperată. Ea susţine că a fost ridicat de mascați din propria casă și dus cu forța într-un centru de carantină, fără nicio explicație. Ba, mai mult, cei de la DSP i-au recomandat să-l sune pe medicul Raed Arafat.

"Nikos s-a întors acum cinci zile din Grecia unde a fost să-și facă un tratament medical. S-a dus acasă la Cosntanța, a stat cinci zile în casă și ieri în jurul orei 15 au intrat mascații peste el în casă, l-au ridicat, l-au dus la centrul de carantină Techirghiol", a povestit Adriana Bahmuţeanu.

Potrivit iubitei cântăreţului, lui Nikos i s-a făcut rău. "L-au dus la Spitalul Județean i s-au făcut alte analize, i-au spus că o să ajungă la alt spital și l-au carantinat din nou la Techirghiol. E o persoană cu probleme de sănătate, nu avea medicamentele la el", a mai spus Adriana Băhmuţeanu.

Iubita lui Nikolaos Papadopoulos spune că "cei de la DSP mi-au spus că dosarul e pe masa lui ARafat si trebuie să-l sun pe dl Arafat".

"N-am înțeles de ce l-au săltat. Noi evităm să acem publică relația noastră, dar acum ne-am decis să facem public pentru că e un abuz îngrozitor. El a declart adresat de la Cosntanța și a zis că vine să-și ia mașina de la București. Nu ne-a căutat nimeni cinci zile. Nici pe mine, nici pe el. El a stat cuminte cinci zile în casa lui", a mai spus Adriana Bahmuţeanu. 

 

 

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8341
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H