Niky Giurgiuvanu, comandantul flotei Navrom, ucis de Covid-19

Niky Giurgiuvanu, comandantul flotei Navrom, a murit, luni, la spitalul din Focşani, răpus de Covid-19. Acesta a fost iniţial internat la Tulcea, dar pentru că starea sa era din ce în ce mai gravă, a fost transferat la spitalul din Focşani, urmând să ajungă la București

23 nov. 2020, 23:40
Niky Giurgiuvanu, comandantul flotei Navrom, ucis de Covid-19

Niky Giurgiuvanu este absolvent al Institutului de Marină şi a fost un simbol al flotei româneşti de transport pasageri, făcând zilnic drumuri pe ape, de la finele anilor ’70.

Actorul Vlad Ciobanu a murit la 53 de ani. Fusese infectat cu COVID și se afla internat în spital

Diagnosticat cu virusul SarsCov2, acesta a fost iniţial internat la Tulcea, dar pentru că starea sa era din ce în ce mai gravă, a fost transferat la spitalul din Focşani, urmând să ajungă la București. Din păcate, virusul ucigaş nu i-a dat nici o şansă și a lovit crunt, încă o dată! Nea Niky a plecat în ultimul său voiaj, cel către eternitate, lăsând în urma sa un gol imens, scrie TULCEA noastră.

Niky Giurgiuvanu, comandantul flotei Navrom, ucis de Covid-19

„Un om de o înaltă calitate morală, un prieten drag şi mereu pus pe şotii, un iscusit al vorbelor şi mereu gata să ajute pe oricine! Aşa l-am sunoscut şi aşa va rămâne, mereu, în amintirea noastră. Drum lin, domnule comandant! Îngerii vor veghea asupra somnului tău de veci, iar Bunul Dumnezeu te va aşeza la dreapta Sa, în linişte şi pace! Dumnezeu să te odihnească, prieten drag!”, au mai scris jurnaliştii de la publicaţie tulceană.