Nimeni nu mai ştie nimic de ea. Vezi ce s-a întâmplat cu Alexandra Stan după scandal şi unde a fost surprinsă

Alexandra Stan nu vrea să se lase afectată de evenimentul neplăcut de anul trecut şi e hotarata sa se puna din nou pe picioare. Astfel, ea petrece tot mai mult timp in L.A si incearca sa isi reconstruiasca latura artistica. Cel putin, asta reiese din imaginile pe care vedeta le posteaza constant pe contul ei personal de Facebook.

10 mart. 2014, 15:52

De la cel mai tragic eveniment din viata ei profesionala si pana in prezent, Alexandra Stan a devenit o prezenta discreta si nu a mai aparut nici in presa mondena autohtona, nici in cea din strainatate.

VEZI ŞI: Alexandra Stan este de NERECUNOSCUT. Şi-a schimbat CULOAREA PĂRULUI şi are un nou look

Din ultimele poze postate pe pagina de Facebook reiese că viaţa artisei a luat o nouă întorsătură în ultimele luni. Pe langa schimbarea de look dramatica (Alexandra are acum par saten, tuns intr-un bob lung), romanca pare sa frecventeze cursurile scolii New York Film Academy si sa inregistreze constant pentru ceea ce se doreste a fi urmatorul ei hit.

Potrivit perfecte.ro, din mesajele pe care le posteaza, Alexandra pare sa-si fi gasit refugiul in muzica si sa se fi detasat de dramele din trecut, hotarata fiind sa se reinventeze si sa ia cu asalt din nou showbizul.

CITEŞTE ŞI: Alexandra Stan şi fostul său manager s-au dat în judecată reciproc