Nimeni nu se aştepta la asta! S-a desluşit misterul pachetelor cu bani care apăreau într-un orăşel din Marea Britanie

Publicat: Joi, 16 Ianuarie 2020 17:44 // Actualizat: Joi, 16 Ianuarie 2020 17:44 // Sursa: romaniatv.net

Timp de mai mulţi ani, autorităţile au încercat, fără succes, să afle ce se întâmplă şi de unde vin pachetele cu bani, suma fixă de 2.000 de lire sterline, care apăreau pe străzile unui orăşel din Marea Britanie, potrivit CNN.

Pachetele cu bani au apărut, până acum, de 12 ori pe străzile din Blackhall Colliery, un orășel din nordul Angliei, începând din 2014. Banii erau, de regulă, lăsați în locuri unde puteau fi găsiți de persoane nevoiașe.

Acum, misterrul s-a desluşit şi nimeni nu se aştepta la asta. Un cuplu a mers la poliție şi a mărturisit că ei sunt persoanele care se află în spatele acestei acțiuni caritabile inițiate în 2014. De atunci, au lăsat, în acest fel, 12 pachete cu bani la diferite adrese din orășel.

Cei doi au dorit să rămână anonimi, au spus că au ales această localitate din cauza „legăturii emoționale” cu acest loc, după ce fuseseră ajutați, în trecut, de un localnic, a precizat un reprezentant al poliției. Cuplul obișnuia să rămână în zonă până când banii erau găsiți de persoana vizată.

După ce cuplul anonim a mărturisit tot, polițiștii au returnat integral toți banii pe care îi lăsaseră pe străzile orașului. Şi asta pentru că localnicii care descoperiseră pachetele de bani, le-au predat la poliție, fără să-i cheltuiască.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
plic cu bani
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7790
RON
21 Jan
noapte -3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H