Nimic nou la VMA. Vedete care ne plictisesc cu aceleaşi alegeri vestimentare

De fapt, aceste evenimente muzicale par copiate unul după altul, cu aceleași nume care câștigă trofee și aceleași așa-zise cântărețe care apar în chiloți pe scenă, simulând actul sexual și uitând cum e să mai cânți live.

RomaniaTV.net
29 aug. 2016, 11:05
Nimic nou la VMA. Vedete care ne plictisesc cu aceleaşi alegeri vestimentare

Seara trecută, s-au întâmplat premiile MTV Video Music Awards la Madison Square Garden din New York. Aproape că nici nu mai contează cine ce a câștigat, au apus vremurile în care aceste trofee chiar erau relevante. Însă ce am putut observa este că anumite dive actuale duc lipsă acută de originalitate. De la ținută, coregrafie și show scenic, cam toate par încremenite în timp și-n aceleași idei.

Citeşte şi  Motive incredibile pentru care aceste celebrităţi NU au telefon mobil

Beyoncé este cel mai enervant caz. Am da orice s-o vedem pe divă purtând și altceva decât eternul body de scenă, accesorizat cu ciorapi din plasă și părul ăla coafat pădure. Știm, e imaginea aia de amazoană sexy, dar este fumată! A fost inedită acum 10 ani, acum ne plictisește.

Plus că această ținută de scenă în chiloți a devenit o uniformă pentru toate vedetele din showbiz, așa că poate ar fi cazul ca Beyoncé să mai iasă din mulțime.

Vezi pe okmagazine.ro ce alte vedete se îmbracă la fel!