Ninsoarea abundentă a blocat drumurile din Harghita VIDEO

Traficul a devinit un coşmar încă de la prima ninsoare. În Harghita, a nins în continuu preţ de câteva ore, iar circulaţia rutieră a fost dată peste cap. Toate drumurile din judeţ sunt acoperite de un strat gros de zăpadă, iar echipajele de deszăpezire s-au urnit greu.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 11:17
Ninsoarea abundentă a blocat drumurile din Harghita VIDEO

Agenţii de la rutieră s-au arătat nemulţumiţi de stare drumurilor şi au spus că vor aplica amenzi. Drumarii au delarat, însă, că se lucrează la foc continuu.

„Nu s-a intervenit la timp atunci când au căzut primele precipitaţii. Trebuia să se intervină cu antiderapant. Vom lua măsuri şi vom da sancţiuni cei cărora nu au luat măsuri la timp”, a spus şeful IPJ Harghita, Radu Sandu Moldovan.

Datorită îmbunătăţirii condiţiilor meteo rutiere, începând cu ora 13.00, traficul rutier pe DN13B între localităţile Praid şi Gheorghieni, judeţul Harghita, se desfăşoară în condiţii normale, potrivit Infotrafic.

Din cauza ninsorii abundente şi pentru a preîntâmpina producerea unor eventuale accidente rutiere, s-a luat măsura restricţionării accesului autovehiculelor cu masa totală maximă mai mare de 7,5 tone pe DN13B Praid-Gheorghieni vreme de aproximativ o oră.