NINSORI în Bucureşti. De când încep să cadă primi fulgi de zăpadă în Capitală

Vremea va fi închisă și se va răci semnificativ în următoarele zile în Bucureşti. Vineri va ploua, iar spre seară și noaptea vor fi condiții de lapoviță. Aplicaţia Meteo & Radar anunţă chiar şi ninsori în Capitală, ţinînd cont că temperaturile anunţate mai ales pe timpul nopţii vor fi sub pragul de îngheţ. 

RomaniaTV.net
21 nov. 2019, 14:47

Meteo & Radar România anunţă că ninsorile revin în această noapte la munte, mai întâi în zonele înalte, urmând vineri ningă şi în zonele de munte mai joase și apoi în estul și sudul țării, până la București. 

Ciclonul loveşte România. Val de aer polar în următoarele zile. ANM anunţă temperaturi resimţite de minus 25 grade Celsius

Şi Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă vreme în general închisă în toată ţara şi temperaturi mai scăzute decât normalul acestei perioade. Cel mai rece va fi în jumătatea de est a teritoriului, cu deosebire în Moldova. Pentru vineri, ANM anunţă ploi în sudul și în centrul țării, local în est și în nord și pe suprafețe mai mici în rest. În Oltenia și în Muntenia, izolat cantitățile de apă vor mai depăși 10…15 l/mp. În Carpații Meridionali și Orientali vor predomina ninsorile și va continua să se depună strat de zăpadă, iar în restul zonei montane și pe arii mai restrânse și în Moldova, estul Transilvaniei, nordul și centrul Munteniei și trecător în zona deluroasă a Olteniei vor fi precipitații mixte. 

Şi pentru BUCUREŞTI, meteorologii ANM anunţă vreme deosebit de rece. La începutul zilei va ploua, iar spre seară se anunţă precipitaţii mixte. Temperatura aerului va fi în scădere continuă, astfel că maxima zilei, de 5…6 grade. Pe parcursul nopţii şi spre dimineaţă se anunţă temperaturi în jurul valorii de 0 grade, mai scăzute în zonele preorăşeneşti.

PROGNOZĂ METEO pentru Bucureşti: Frig, ploi, lapoviţă şi vânt puternic în următoarele zile în Capitală