Ninsori în România. Drumarii au intervenit pe mai multe drumuri din ţară – VIDEO

Imagini spectaculoase la munte, acolo unde este iarnă în toată regula. Pe Transfăgărășan a nins atât de mult încât șoseaua s-a acoperit cu un strat consistent de zăpadă. Drumarii acționează cu mai multe utilaje și îi avertizează pe șoferi să nu aleagă această rută dacă nu sunt echipați corespunzător. A nins şi pe Transalpina, dar şi în Transbucegi.

RomaniaTV.net
06 oct. 2019, 08:58
Ninsori în România. Drumarii au intervenit pe mai multe drumuri din ţară – VIDEO

Ninge de ore bune pe Transfăgărăşan. Drumarii acţionează cu două utilaje cu lamă și răspânditor de sare pentru a ține drumul curat.

 

A nins şi s-a aşternut strat de zăpadă şi pe DN 67C, Transalpina, între km 36-45, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. 

Angajații SDN Târgu Jiu a intervin cu utilajele de deszăpezire. „Se acționează cu lama și cu material antiderapant, pentru a asigura un carosabil pe care să se circule în condiții de siguranță”, anunţă CNAIR.

 

Reprezentanţii CNAIR avertizează participanții la trafic să circule prudent și să aibă autoturismul echipat corespunzător pentru iarnă, dacă doresc să circule pe acest sector de drum.

Ninge şi în județul Prahova, pe DJ 714, în Transbucegi.


loading...
Partenerii noștri