Ninsorile se restrâng de marţi, iar temperaturile scad în toată ţara

Temperaturile înregistrate la nivel naţional vor continua să fie scăzute în următoarele 24 de ore, iar la munte la altitudini înalte riscul declanşării de avalanşe este mare şi însemnat, se arată în Raportul zilnic privind situaţia hidrometeorologică şi a calităţii mediului, publicat, marţi, de Ministerul Mediului şi Pădurilor.

RomaniaTV.net
14 feb. 2012, 10:40
Ninsorile se restrâng de marţi, iar temperaturile scad în toată ţara

În intervalul 14 februarie, ora 8.00 – 15 februarie, ora 8.00, în ţară, cerul va fi mai mult noros, exceptând regiunile sudice unde înnorările vor fi temporare, informează Agerpres.

În prima parte a intervalului în estul şi sud-estul ţării va continua să ningă, iar vântul va mai avea unele intensificări, cu viteze la rafală de până la 55 km/h, viscolind sau spulberând zăpada. În restul teritoriului ninsorile se vor semnala mai ales la începutul zilei.

Începând de la orele prânzului, marţi, ninsorile se vor restrânge, iar vântul va slăbi treptat în intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -9 şi 1 grad, iar cele minime între -20 şi -10 grade, mai coborâte în Moldova. Pe parcursul nopţii, local se va semnala ceaţă asociată şi cu depunere de chiciură.

La Bucureşti, îndeosebi la începutul zilei, vor mai fi înnorări, temporar va ninge, iar vântul va sufla în general moderat, după care vremea se va ameliora treptat, dar va deveni geroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă între -13 şi -12 grade, mai scăzută la periferie. Noaptea, vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.


loading...
Partenerii noștri