NISSA Black Friday 2017

Știm că aștepți cu nerăbdare cele mai mare reduceri NISSA ale anului. Ți-am pregătit un #SneekPeek, special pentru tine, înainte de startul reducerilor joi, 17 noiembrie, ora 00:00!

RomaniaTV.net
14 nov. 2017, 12:27

Iată la ce te poți aștepta la Nissa:

  • Până la 70% reducere la mii de produse, valabil în magazinele NISSA sau online pe https://shop.nissa.ro/
  • Voucher de 10% reducere pentru perioada sărbătorilor inclus în colet pentru orice comandă de Black Friday de pe https://shop.nissa.ro/
  • Vouchere de EXTRA 15% reducere ascunse în magazinele NISSA, valabile pentru orice achiziție! 

Descoperă toate ofertele joi, 16 noiembrie, începând cu ora 20:00!

Fii prima care află despre ofertele promoționale: intră în cont sau creează-ți unul acum și beneficiezi de oferta NISSA Black Friday cu 4 ore mai devreme. Valabil doar pentru clienții ce dețin fashion card NISSA și/sau sunt înregistrați cu cont pe site-ul nostru.

Oferta NISSA de Black Friday cuprinde reduceri substanțiale la toate categoriile de produse: rochii de seara, rochii de zi, fuste, pantaloni, bluze și paltoane pe toate măsurile, încălțăminte, genți și accesorii, asa că dacă nu te-ai pregătit pentru perioada sărbătorilor, cu rochia de revelion sau cadouri pentru cei dragi, Black Friday este cea mai bună oportunitate!

Anul acesta, modificările aduse la interfața siteului NISSA îți vor îmbunătăți experiența de shopping, iar promoțiile vor fi actualizate în fiecare oră cu noi produse. Nu uita, stocurile sunt limitate!

Vrem să ne asigurăm ca produsele ajung rapid la tine, în maxim 48 de ore, așa că nu uita să te înregistrezi în contul tău pe https://shop.nissa.ro/, unde poți beneficia de plata online, în rate, sau ramburs, odată cu livrarea comenzii.

Hai în magazinele NISSA sau online pe https://shop.nissa.ro/ și descoperă ofertele de Black Friday la produsele tale preferate! MAGAZIN ONLINEhttps://shop.nissa.ro/ – Joi, 16 noiembrie, ora 20:00, pentru clienții înregistrați. Vineri, 17 noiembrie, ora 00:00 pentru publicul general.