Noapte cu accidente. Bărbat lovit de camion, tânără prinsă între fiare VIDEO

O tânără de 19 ani din Drobeta Turnu-Severin a ajuns la spital, luni noapte, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident. În Argeş, un bărbat de 32 de ani a fost lovit în plin de un camion după ce ieşise dintr-o cârciumă. Bărbatul a ajuns la spital mai mult beat decât rănit.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 05:48
Noapte cu accidente. Bărbat lovit de camion, tânără prinsă între fiare VIDEO

Accidentul s-a petrecut în comuna Mărăcineni. Bărbatul tocmai ieşise dintr-o cârciumă unde băuse cu nişte prieteni. Chiar dacă abia se mai ţinea pe picioare, bărbatul a vrut să treacă strada, moment în care a fost lovit în plin de un camion plin cu lemne.

„Erau morţi de beţi, comă. Şi venise pe aici şi făceau aşa pe drum. Băiatul ăsta era cu ei şi dintr-o dată a ieşit în faţa lui şi la bubuit”, a spus un martor, potrivit România TV.

Şoferul camionului susţine că bărbatul i-a ieşit brusc în faţă şi nu a mai avut cum să-l evite.

„Venind pe trotuar amândoi beţi şi aici s-a impletecit şi mi-a ieşit în faţa maşini. Nu era grav, i-am dat cu nişte apă peste ochi şi şi-a revenit, a venit salvarea şi l-a luat”, a declarat Ion Stancu, şoferul camionului.

Medicii spun că bărbatul scăpat doar cu răni care nu-i pun viaţa în pericol. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de accident.

Accident şi la Drobeta Turnu-Severin

Din cauza ploii torenţiale şi a vizibilităţii reduse, un şofer nu a observat un indicator de oprire şi a lovit o maşină care circula regulamentar. O fată de 19 ani a ajuns la spital cu multiple fracturi şi traumatisme.

„Când am ieşit afară maşina neagră era proptită în stâlp acolo. Băiatul era la volan iar fata era deplasata spre el către volan. El a ieşit, iar ea a rămas imobilizată acolo până a venit salvarea”, a declarat un martor.

Şi şoferul maşinii în care se afla tânăra a avut nevoie de îngrijiri medicale.