Noapte de groază pentru un bărbat care s-a aventurat într-un sanatoriu abandonat, vechi de 100 de ani. Descoperirea macabră care l-a șocat VIDEO

Un bărbat de 23 de ani din SUA a explorat noaptea, un sanatoriu abandonat, vechi de peste 100 de ani, în care erau tratați bolnavii de tuberculoză. Acesta a făcut o decoperire care l-a terifiat complet.

08 dec. 2021, 22:58
Noapte de groază pentru un bărbat care s-a aventurat într-un sanatoriu abandonat, vechi de 100 de ani. Descoperirea macabră care l-a șocat VIDEO

Un bărbat pe nume Kalani Smith, în vârstă de 23 de ani, din Nashville, Tennessee, a avut parte de o experiență care l-a șocat și i-a dat fiori de spaimă.

Acesta s-a aventurat noaptea în sanatoriul Waverly Hills, deschis în 1910, adică acum peste un secol, loc unde erau tratați pacienții care suferea de tuberculoză, o boală incurabilă la vremea aceea.

Închisoare secretă, găsită în subsolul unei cabane din Rusia. Descoperire morbidă: „cuptor inundat, de mărimea unui corp uman”

Tânărul este cunoscut pentru expedițiile sale în clădiri vechi și dezafectate, despre care se spune că ar fi bântuite. Acesta a postat numeroase clipuri pe rețelele de socializare din locațiile vizitate, iar fanii au fost de-a dreptul înspăimântați.

Una dintre vizitele sale recente a fost în special terifiantă din cauza unei descoperiri macabre, care l-a speriat înclusiv pe tânăr. Sanatoriul pentru pacienții de tuberculoză, pe care l-a vizitat și care în prezent este o clădire abandonată, avea aproximativ 400 de paturi iar fluxul bolnavilor era continuu.

Din cauză că la vremea aceea nu existau medicamente pentru tuberculoză, pacienții mureau într-un număr extrem de mare, motiv pentru care spitalul avea o metodă teribilă pentru a scăpa de cadavre.

În sanatoriu exista un tobogan lung de 500 de metri pe unde trupurile celor decedați erau aruncate. Descoperirea l-a șocat teribil pe tânăr care a spus că locul respectiv avea o „energie întunecată”.

„Clădirea are un tobogan pentru cadavre și simt o energie extrem de sumbră, având în vedere că este sub forma unui tunel vertical, înalt de 500 de metri, care era folosit atât pentru aruncarea cadavrelor din cel mai înalt punct al clădirii, dar și pentru a primi provizii de la parter.

Curiosul caz al unui deţinut evadat din închisoare în 1992. Din cauza pandemiei s-a predat poliţiei, după aproape 30 de ani

Sanatoriul avea instalate și camere cu soare, unde pacienții cu tuberculoză aveau parte de aer curat. Treaba asta avea un impact deosebit deoarece tuberculoza se transmite prin aer și tot ceea ce făceau era să grăbească transmiterea virusului”, a declarat tânărul, potrivit mirror.uk.

Datorită descoperirii antibioticului, sanatoriul s-a închis în 1960. Clădirea a fots renovată și inaugurată ca un azil de bătrâni, care s-a închis în 1981.