Nodurile Lunare își schimbă din nou zodiile. Află totul despre Nodul Lunar Sud! De ce e important și ce legătură are cu viețile anterioare

Când iei în considerare atât Nodul Nord, cât și Nodul Sud într-o hartă natală, poți determina cum ți-a modelat trecutul și ce ar putea implica destinul tău în viitor.

24 mai 2023, 06:00
Nodurile Lunare își schimbă din nou zodiile. Află totul despre Nodul Lunar Sud! De ce e important și ce legătură are cu viețile anterioare

Nu ar fi grozav să știi cum a fost viața ta anterioară? În astrologie, există aproape un semn pentru orice. Deci, în timp ce Luna reprezintă emoții, intuiție și, uneori, chiar soarta, Nodurile sale Lunare, Nodul Nord și Nodul Sud, sunt două puncte din diagramă care vorbesc despre modul în care soarta influențează viața ta. Ele sunt dictate de punctele de mijloc ale orbitei Lunii.

Care sunt zodiile care vor fi devastate în plan personal la finalul lunii mai. Camelia Pătrășcanu dezvăluie cum ne afectează cuadratura Saturn-Soare
Semnificația Nodului Lunar
Ei bine, dacă definiția de mai sus nu a fost suficient de clară pentru tine, este cu siguranță o modalitate bună de a o explica. Imaginează-ți pentru o clipă că Pământul călătorește în jurul Soarelui, rostogolindu-se pe o pistă mare, circulară. Odată ce ai acea imagine clară în cap, imaginează-ți o a doua pistă de curse în jurul Pământului, care este înclinată într-un unghi față de pista mare de curse. Luna se rostogolește în jurul Pământului pe acea cale mai mică. Punctul în care cele două piste se intersectează se numește Nod.

Când iei în considerare atât Nodul Nord, cât și Nodul Sud într-o hartă natală, poți determina cum ți-a modelat trecutul și ce ar putea implica destinul tău în viitor.

Ce este Nodul Lunar Sud
Acum, diferența dintre Nodul Sud și Nord este pur și simplu „trecut” și, respectiv, „viitor”. În timp ce Nodul Nord reprezintă tot ceea ce ești pe cale să experimentezi în viețile viitoare, Nodul Sud reprezintă tot ceea ce ai experimentat în viețile anterioare.

În general, Nodul Sud arată abilități sau daruri naturale – precum și traume – din viețile trecute.

Daruri sau talente înnăscute
Într-o hartă natală, Nodul Lunar Sud reprezintă talentele, abilitățile sau tendințele pe care le aduci în această viață de când te-ai născut, sau poate înainte de asta.

Nodul Sud este renumit pentru reconfigurarea lecțiilor karmice din viețile anterioare sau pentru încurajarea trăsăturilor anterioare de personalitate să apară. În cele din urmă, Nodul Sud reprezintă provocările sau abilitățile karmice care ți se oferă în această viață. Sunt instrumente pe care ești încurajat să le folosești, astfel încât să fii împins către un viitor mai bun.

Viata anterioară
La fel ca viața actuală pe care o trăiești, viețile noastre trecute sunt pline de provocări și lecții. Cu cât trăiești mai multe vieți, cu atât transporti mai multe bagaje. Gândește-te la asta din perspectiva relațiilor: cu cât ai relații mai serioase, cu atât mai multe suișuri, coborâșuri și bagaje emoționale vei avea în următoarea relație. Așa că, firesc, aducem acele provocări în viața pe care o trăim în prezent.

Citește și: Horoscopul verii 2023, cu Camelia Pătrăşcanu. Trei luni de abundenţă socială, amoruri fierbinţi şi tornade financiare

În general, scopul este de a depăși acele provocări, astfel încât să poți trece la următorul capitol – reprezentat de Nodul Nord. Trebuie să îți croiești drum spre Nodul Nord, care este, teoretic, destinația karmică spre care te îndrepți.

Nodul Lunar Sud în relație cu semnele zodiacale
Nodul Lunar Sud în Berbec
Un nod sud Berbec poate indica faptul că, în trecut, s-ar putea să fi fost puțin egoist – iar acum trebuie să înveți cum să împărtășești cu ceilalți.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.