Noi alerte cu bombă în Bucureşti. Au fost vizate un centru comercial din Sectorul 2 şi o zonă publică din Sectorul 1

După ce duminică după-amiază poliţia a trebuit să intervină şi să evacueze centrul comercial Mall Băneasa pentru o alertă cu bombă, care s-a dovedit a fi fost o farsă, seara au mai fost anunţate alte două ameninţări de acelaşi fel.

19 iun. 2022, 23:07
Noi alerte cu bombă în Bucureşti. Au fost vizate un centru comercial din Sectorul 2 şi o zonă publică din Sectorul 1

„Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată de către Poliția Locală, cu privire la faptul că, un bărbat i-a apelat telefonic, invocând faptul că a amplasat mai multe dispozitive explozive, atât în incinta unui centru comercial, din Sectorul 2, cât și într-o zonă publică din Sectorul 1 din municipiului București.

La fața locului, se află polițiști din cadrul Poliției Capitalei.

De asemenea, s-au deplasat grupa pirotehnică din cadrul SIAS și specialiști din cadrul SRI, pentru efectuarea de verificări specifice.

În urma controlului pirotehnic, din zona publică din Sectorul 1, s-a constatat faptul că aspectele semnalate nu se confirmă.

Cu privire la centrul comercial din Sectorul 2, sunt continuate verificarile de specialitate.”, se arată într-un comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Citeşte şi: VIDEO! Incendiu de proporţii la Therme Bucureşti! Arde un depozit al SPA-ului iar pompierii intervin cu 12 autospeciale dar nu fac faţă flăcărilor! Pericol de propagare!