VIDEO! Incendiu de proporţii la Therme Bucureşti! Arde un depozit al SPA-ului iar pompierii intervin cu 12 autospeciale dar nu fac faţă flăcărilor! Pericol de propagare!

Un incendiu de proporţii a izbucnit în Baloteşti, la un depozit al centrului de relaxare Therme, unul dintre locurile care, mai ales în zilele de weekend, sunt pline de bucureşteni.

19 iun. 2022, 16:41
VIDEO! Incendiu de proporţii la Therme Bucureşti! Arde un depozit al SPA-ului iar pompierii intervin cu 12 autospeciale dar nu fac faţă flăcărilor! Pericol de propagare!

Pompierii militari intervin pentru stingerea unui incendiu puternic care a izbucnit în aceasta după-amiază la un depozit de alimente de la Therme, Balotesti, județul Ilfov.

Incendiul izbucnit la Therme degajă un fum negru şi gros, care este vizibil de la kilometri distanţă, astfel că foarte mulţi şoferi au oprit pe DN1, curioşi sau speriaţi, astfel încât s-au creat ambuteiaje iar Poliţia Rutieră intervine pentru a fluidiza traficul.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în aceasta după-amiază la un depozit de alimente de la Therme, Balotesti, județul Ilfov.

Acționăm cu 12 autospeciale de stingere cu apa și spumă, o scara, descarcerare și un echipaj SMURD.

Incendiul se manifesta pe o suprafața de aproximativ 500-600 de metri. În hală sunt depozitate materiale de construcție și mase plastice.

Incendiu la Therme

Există pericol de propagare la o altă hală, aflată la o distanță de aproximativ 6 metri. Se lucrează pentru localizare. Pana la acest moment, nu sunt raportate victime.

Incendiul este localizat, se lucrează la lichidare acestuia.”, se arată într-un comunicat al ISU Bucureşti.

În curs de actualizare.

Citeşte şi: EXCLUSIV Gabriela Firea, împreună cu Florentin Pandele şi copiii, evacuaţi din Mall Băneasa pentru o alarmă cu bombă GALERIE FOTO