Noi audieri în cazul şpăgii de la Bac. Profesorii de la Bolintineanu sunt chemaţi să dea explicaţii

După elevi vine şi rândul profesorilor să treacă pe la poliţie. Audierile în cazul şpăgii la Bac, de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, intră săptămâna aceasta într-o nouă rundă. Potrivit România TV, primii vizaţi sunt profesorii supraveghetori din sălile unde au fost găsiţi bani, iar apoi procurorii vor decide dacă extind audierile.

RomaniaTV.net
15 iul. 2013, 09:11
Noi audieri în cazul şpăgii de la Bac. Profesorii de la Bolintineanu sunt chemaţi să dea explicaţii

Dosarul şpăgii de la Liceul Dimitrie Bolintineanu este unul cu foarte multe audieri, primii care au răspuns întrebărilor anchetatorilor fiind elevii din sălile cu probleme.

Potrivit România TV, în această săptămâna aceasta audierile se extind asupra profesorilor supraveghetori şi, cel mai probabil, a unor elevi care au fost în alte clase decât cele unde s-a copit. De asemenea, nu este exclus ca şi părinţii să fie citaţi pentru audieri, însă acest lucru va fi decis pe parcurs de către procurori, în funcţie şi de declaraţiile celor citaţi până acum.

Dintre elevi, niciunul nu a vrut să recunoască faptul că a dat şpagă, deşi mulţi dintre ei spun că au auzit de la colegi de acest lucru.

Până în momentul de faţă, singura învinuită în acest dosar este directoarea Liceului Dimitri Bolintineanu, Costica Vărzaru, care se află în arest preventiv.

Citeşte şi Maior: La Liceul „Dimitrie Bolintineanu”, SRI a acţionat pe baza unei decizii luate de mine VIDEO