Noi declarații stupefiante în cazul Sharei. Tatăl tinerei moarte vrea dreptate: „Mă rog la Dumnezeu să se deschidă cerurile”

Părinții Sharei, adolescenta de 16 ani care a murit în casa unui tânăr din Neamț, sunt devastați de durere. Ce speră acum aceștia.

09 aug. 2023, 13:34
Noi declarații stupefiante în cazul Sharei. Tatăl tinerei moarte vrea dreptate: „Mă rog la Dumnezeu să se deschidă cerurile”
Noi declarații stupefiante în cazul Sharei. Tatăl tinerei moarte vrea dreptate: „Mă rog la Dumnezeu să se deschidă cerurile”

Părinții Sharei, fata de 16 moartă în casa unui băiat din Neamț, sunt doborâți de durere, însă sunt, de asemenea, hotărâți să facă dreptate cu orice preț. Ei susțin că anchetatori au pierdut foarte mult timp, care este vital, până să înceapă să adune probe. De asemenea, ei mai acuză faptul că aceștia ar fi tratat superficial cazul fiicei lor. Părinții Sharei sunt 100% convinși că fiica lor a fost drogată și abuzată.

Citește și: Mesaj cutremurător transmis de tatăl Sharei, fata ucisă de droguri, înainte să fie audiat. Răsturnare de situaţie!

„Mă rog la Dumnezeu să se deschidă cerurile și să facă dreptate pentru copilul meu!”, spune mama Sharei.

Fata, de doar 16 ani, a murit în casa lui Mateo, un tânăr din Neamț. Cei doi se cunoscuseră pe internet. Mama Sharei știa că cei doi vorbesc online de doi ani. Evenimentul tragic a lăsat urme adânci în sufletele părinților, care acum nu sunt capabili să își găsească liniștea.

„Este monstruos. Nu a rămas nimic din noi!”, spune mama.

Cei doi le-au povestit procurorilor tot ce au știut despre ultimele ore din viața Sharei.

„Nu doresc să ajungă nimeni în situația noastră”, spune și tatăl fetei, potrivit observatornews.ro.

Avocatul familiei a afirmat că ancheta a început cu stângul, iar acest lucru se datorează faptului că poliția nu a luat o serie de măsuri elementare. Acesta spune că moartea nu a fost considerată suspectă, în condițiile în care fata a fost găsită drogată, într-o baltă de sânge.

„Locul nu a fost sigilat, nu au fost ridicate telefoane. Acum urmează să se facă percheziții informatice. determinant va fi raportul de necropsie”, explică Andrei Lazăr, avocatul familiei.

Shara, adolescenta olimpică din București, a murit din cauza unui drog ieftin, dar care este extrem de periculos, spun experții antidrog.

Tatăl Sharei povestește că, din ce a reușit să afle de la prietena fiicei lui, acestea s-au separat la gară, unde a așteptat-o un băiat de 19 ani, pe care îl cunoscuse pe internet. După ce au ajuns acasă la el, băiatul i-ar fi propus fetei să consume un drog sintetic, numit Cristal, iar aceasta a acceptat. Nu a durat mult și i s-a făcut rău. Mama băiatului a sunat la ambulanță în momentul în care a văzut că fata sângerează puternic.

După moartea fetei, polițiștii au făcut percheziții și au descoperit că băiatul care a așteptat-o în gară este de fapt un dealer de droguri, care făcea parte dintr-o rețea din Neamț. La descinderi au fost găsite sute de grame de droguri de mare risc, printre care și Cristal. Medicii legiști au stabilit că fata a murit din cauza unei reacții adverse la drogul care este extrem de periculos.

„Concentrația substanței nu e cunoscută, consumatorul poate să consume într-o fază substanță cu 20-30% concentrație, iar ulterior traficantul să ofere o cantitate cu o concentrație mai mare, iar atunci poate să apară șoc în organism și supradozaj.  Este un drog ieftin, care se vinde cu sume cuprinse între 7 și 15 lei doza”, a explicat Cătălin Țone, expert antidrog, potrivit digi24.ro.

Specialiștii de la Agenția Antidrog spun că părinții ar trebui să fie foarte precauți pentru că pe piața neagră din România au intrat droguri noi, iar copiii lor pot fi curioși să le încerce.

Citește și: „Copilul dumneavoastră este mort!”. Tatăl Sharei, mărturii cu ochii în lacrimi despre fiica lui moartă în casa unui tânăr cunoscut online