Noi detalii cu privire la scandalul sexual din TVR. Ce mesaje trimitea jurnalista acuzată de hărțuire: „Te vreau și vreau să facem de toate”

Marian Olaianos, comentator sportiv la TVR, se află în centrul unui scandal după ce a fost acuzat că a bruscat-o pe colega lui, Nadine Vlădescu.

21 nov. 2022, 11:53
Noi detalii cu privire la scandalul sexual din TVR. Ce mesaje trimitea jurnalista acuzată de hărțuire: „Te vreau și vreau să facem de toate”

Marian Olaianos trebuia să participe în calitate de jurnalist la Campionatul Mondial, dar acest lucru nu a mai fost posibil, după ce a fost acuzat de Nadine Vlădescu, colega sa de la TVR, că ar fi bruscat-o. La rândul lui, bărbatul o acuză pe jurnalista de la Secția Cultural că l-ar fi hărțuit sexual, potrivit ziare.com.

Nadine Vlădescu susține că Olaianos a lovit-o și are drept dovadă un certificat medico-legal. Aceasta a depus o plângere la conducerea TVR. Conform apropiaților lui Marian Olaianos, acesta a depus un dosar de apărare, prin care afirmă că jurnalista la abuzat sexual, prin intermediul unor mesaje cu tentă sexuală.

Citește și: Comentatorul Marian Olaianos a fost înlocuit din delegația pentru Mondialul din Qatar, în urma scandalului sexual din TVR

Potrivit Gazeta Sporturilor, femeia nu este la prima abatere de acest fel, primind în trecut și un ordin de restricție în relația cu un fost iubit.

Se pare că au apărut și primele dovezi în acest cas, și anume mesajele cu tentă sexuală pe care Olaianos le primea: „sex super mișto”, „nu înțelegi că nu e vorba de nimic altceva acum și că nu e nimic complicat?”, „te vreau și vreau să facem de toate și o să vezi asta pe viu”, ar fi mesajele trimise de Nadine Vlădescu.

Citește și: Suma fabuloasă pe care TVR o plăteşte pentru transmiterea Cupei Mondiale din Qatar. În premieră, toate meciurile vor fi comentate de la faţa locului