Noi detalii despre accidentul lui Mario Iorgulescu. Ce viteză avea în momentul impactului şi ce spun medicii despre starea lui

Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav pe Șoseaua Chitilei, în București. Fiul președintelui LPF, aflat la volanul unui Aston Martin, a spulberat un alt autoturism. În urma impactului, celălalt șofer a fost ucis pe loc. Şi Mario Iorgulescu este în stare foarte gravă. El se zbate între viată si moarte, la spitalul Elias din Capitală. Este intubat şi ventilat mecanic. Potrivit România TV, fiul lui Gino Iorgulescu a fost la poker înainte de accident şi a postat imagini pe contul său de Instagram.

RomaniaTV.net
08 sept. 2019, 09:55
Noi detalii despre accidentul lui Mario Iorgulescu. Ce viteză avea în momentul impactului şi ce spun medicii despre starea lui

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în jurul orei 03:00, pe Şoseaua Chitilei. Aflat la volanul unei maşini Aston Martin, Mario Iorgulescu a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani. În urma impactului, al doilea şofer a murit.

Potrivit Cancan.ro, acul vitezometrului maşinii lui Mario Iorgulescu s-ar fi oprit la 240 de kilometri/oră.

Mario Iorgulescu a scăpat cu viaţă după accident, dar e în stare gravă la Terapie Intensivă la Spitalul Elias, fiind intubat și ventilat mecanic.