Noi detalii despre accidentul mortal de care este acuzat Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu e acuzat că a ucis, în 1991, o fată de 23 de ani, al cărei tata e sigur că antrenorul Rapidului era la volan.

RomaniaTV.net
23 ian. 2012, 12:37
Noi detalii despre accidentul mortal de care este acuzat Răzvan Lucescu

Lincu Miu (72 de ani), tatăl Georgicăi Miu, tânăra decedată în urma unui accident rutier în 1991 provocat de Răzvan Lucescu, aşa cum susţine acesta, a povestit pentru Evenimentul Zilei cum s-a petrecut tragedia.

Tatăl fetei spune că la volanul maşinii s-a aflat Răzvan, care a schimbat după accident locul cu soţia sa, încercând apoi să-i ofere bani pentru a muşamaliza cazul.

Lucescu Răzvan, el a fost la volan. A sărit de la volan. Martorii care au fost mi-au spus asta, se găsesc declaraţiile în dosar. Mi-au zis că a sărit de la volan şi a lăsat-o pe nevastă-sa în locul lui. S-a dat jos pentru că el n-avea nici permis, era şi băut! Şi cu două luni înainte mai făcuse un accident, mai omorâse o persoană. Şi umbla fără permis, şi băut la volan! Răzvan a venit de dinspre Snagov, unde a fost la un chef, a pierdut controlul volanului, a luat-o pe botul maşinii şi a izbit-o de asfalt. Răzvan a lăsat-o pe soţia sa la volan, că era însărcinată în cinci luni şi că nu avea alcool în ea, iar el a fugit. Când m-am dus acolo, el nu mai era. A dat telefon, a anunţat repede poliţia, pe nu ştiu cine.  Nu îi era frică. Domnul Lucescu a fost beat că a venit atunci noaptea cu avionul din Italia şi, până dimineaţa s-au aranjat toate treburile! El cum a fost acum, la accidentul cu tramvaiul? Treaz? Trebuie să te fereşti de nebuni, că te omoară şi te plătesc cu bani. Aşa sunt nenorociţii ăştia. De unde ştiu? Toată lumea a spus asta. Am mai stat eu să iau probe? Cine să-i mai ia probe, dacă e băiatul lui Mircea Lucescu? La ei, un mort e ca o minge. Cum dau cu piciorul într-o minge, aşa dau şi într-un om”, a povestit omul cu durere.

Am deschis proces, m-am judecat doi ani de zile şi n-am rezolvat nimic. Când mergeam la Poliţia Capitalei, mi-a spus căpitanul care a încheiat dosarul: „Nea Miule, nu mai umbla, că n-o scoţi la capăt cu ăştia. Au relaţii mari”. Şi aşa a fost. Da, domne, s-a aranjat, s-a muşamalizat toată treaba. Răzvan m-a chemat o dată la poliţie. S-a dus la secţie în lipsa mea, m-a chemat acolo şi a vrut să-mi dea „material”. A vrut să-mi dea nişte „material” ca să-i fac obiceiurile fetei, tot ce trebuie, dar eu am refuzat. Nu dau viaţa copilului pentru bani. N-am vrut să primesc un leu”, a spus Lincu Miu în Evz.

Răzvan Lucescu are şi apărători.

Sărbătoritul de atunci rememorează momentele care au precedat nefericitului eveniment. Vicenţiu Iorgulescu spune că Ana Maria s-a urcat la volanul maşinii, iar Răzvan în dreapta.

Tot ceea ce a apărut nu sunt altceva decât aberaţii. Eu i-am condus pe Răzvan şi Ana la maşină şi în momentul când au plecat din Snagov şi ştiu foarte clar că ea era la volan şi Răzvan în dreapta. Ulterior, m-a sunat şi pe mine un prieten comun să îmi spună ce s-a întâmplat.„, a declarat Vicenţiu Iorgulescu pentru ProSport.