Noi detalii despre actriţa Naya Rivera, după ce a fost dată dispărută. Ce spun autorităţile

Actrița Naya Rivera, cunoscută pentru rolul din serialul Glee, a fost dată dispărută în urma unei plimbări cu barca pe un lac din California. A închiriat o barcă, alături de fiul său. Ulterior, doar copilul în vârstă de 4 ani a fost găsit singur în barcă.

RomaniaTV.net
10 iul. 2020, 06:04
Noi detalii despre actriţa Naya Rivera, după ce a fost dată dispărută. Ce spun autorităţile

Autorităţile presupun că actriţa Naya Rivera s-a înecat în lacul Piru din California, unde a fost văzută ultima dată împreună cu fiul ei în vârstă de 4 ani: „Presupunem că a avut loc un accident şi că s-a înecat în lac”, a spus ajutorul de şerif Chris Dyer la o conferinţă de presă, citează Variety. „Scopul este de a o aduce pe doamna Rivera acasă familiei pentru ca ei să aibă un final”. 

Sergentul Kevin Donoghue a spus joi după-amiază că lacul are o adâncime de 9 metri în zona unde a fost găsită barca şi că operaţiunea de căutare a fost îngreunată de prezenţa copacilor şi a altor resturi în apă. El a spus că poate dura până la o săptămână pentru ca trupul să fie găsit: „Nu avem niciun indiciu, după ce am vorbit cu fiul ei, că doamna Rivera a reuşit să ajungă la mal. El a dat suficiente informaţii anchetatorilor ca aceştia să concluzioneze că mama lui nu a mai reuşit să iasă din apă”.

Citeşte şi Actriţă din filme pentru adulţi, prezentată drept elevă de 10 la BAC. GAFĂ de proporţii a unui consilier local PSD

Nu există camere de supraveghere în partea de nord a lacului, ci doar din zona de închiriere a bărcilor. Cei doi au fost filmaţi când au urcat în barcă. Băiatul purta o vestă de salvare, iar o a doua a fost găsită în barcă, a mai spus Donoghue. Actele şi geanta lui Rivera, care cunoştea lacul, au fost găsite în barcă.

Naya Rivera este cunoscută pentru rolul Santana Lopez din serialul „Glee”, pe care l-a interpretat între anii 2009 şi 2015 şi care i-a adus nominalizări la Screen Actors Guild Awards, Grammy şi Teen Choice Awards. Ea a mai jucat în „Devious Maids” şi „Step Up: High Water”. În 2011, a semnat un contract cu Columbia Records şi a lansat un single, „Sorry”, cu rapperul Big Sean.