Noi detalii despre adolescenta dispărută în Năvodari. Mama Georgianei, mesaj disperat: „Umblu noaptea singură pe străzi să o caut. Niciun echipaj de poliție nu mă ajută, au spus că au și alte treburi”

E alertă în Năvodari după ce o adolescentă de 13 ani a dispărut de acasă și nu s-a mai întors. Oamenii legii cer ajutorul populației pentru a o găsi.

09 ian. 2023, 09:41
Noi detalii despre adolescenta dispărută în Năvodari. Mama Georgianei, mesaj disperat: „Umblu noaptea singură pe străzi să o caut. Niciun echipaj de poliție nu mă ajută, au spus că au și alte treburi”

Apar noi detalii despre adolescenta dispărută în Năvodari. Mama Georgianei rupe tăcerea după ce fiica ei a dispărut: „Umblu noaptea singură pe străzi să o caut. Niciun echipaj de poliție nu mă ajută, au spus că au și alte treburi”.

Familia Georgianei e disperată și speră într-o minune

Georgiana Cosmina Stanciu are 13 ani și e din Năvodari, județul Constanța. Sâmbătă, în data de 8 ianuarie 2023, a dispărut de acasă și nu s-a mai întors. Familia e disperată și speră să-și revadă fata în siguranță cât mai curând.

Citește și O elevă în vârstă de 14 ani din Piatra Neamţ a murit în timpul unui antrenament. Avea viza medicală la zi şi analizele recente în regulă

Un mesaj RO-alert a fost emis duminică seara, în urma dispariției unei adolescente de 13 ani, Georgiana Cosmina Stanciu, din orașul Năvodari.

Părinții au sesizat plecarea minorei când au revenit la domiciliu, arătând faptul că aceasta ar fi părăsit locuința în intervalul orar 19.00-24.00.

Oamenii legii au început imediat activitățile specifice de căutare, iar investigațiile continuă și în prezent. Polițiștii verifica camerele de supraveghere din anumite zone, fac audieri și o caută pe copilă în zonele de interes.

Citește și Ro-alert portocaliu după dispariţia unei minore, Georgiana Cosmina Stanciu, din Năvodari

La data plecării de acasă, minora purta pantaloni din catifea de culoare maro, tricou de culoare albă și geacă de culoare argintie. Georgiana are 1,40 m înălțime, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, față ovală.

Polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea fetei. Cei care pot furniza informații referitoare la această persoană sunt rugați să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364.

Mama Georgianei, mesaj disperat după dispariția copilei: „Umblu singură pe străzi, niciun echipaj de poliție nu a fost cu mine”

„Când am revenit acasă, copilul meu nu era. Am încercat să o sun, telefonul este închis de aseară. Am dat o tură de bloc și am sunat la poliție. Poliția ne-a spus că mare lucru nu putem să facem, doar să le dăm detalii noi despre copii, despre unde ar putea fi, la rude, la prieteni. Și dacă o găsesc să o duc eu la sediul Poliției să-i ia declarații. Nu mi se pare normal să nu fie găsită într-un oraș așa mic. Poliția spune că nu are echipaj, că sunt doar doi agenți de poliție și că mai au și alte treburi, că nu pot să stea numai după mine. Poliția trebuie să lucreze. Nu cred că e vreo sărbătoare mai importantă decât a găsi un copil de 13 ani. Nu știu ce să zic. De la ora 1 eu umblu pe străzi singură până la ora 4, când m-a băgat soțul în casă și a zis să mai stăm puțin să se lumineze. Până la ora 4 nu a fost niciun echipaj de poliție cu mine, am fost singură pe străzi”, a declarat mama Georgianei pentru România Tv.