Noi detalii despre amantlâcul dintre celebra creatoare de modă şi politicianul care i-a căzut cu tronc. Dragostea lasă semne pe faţă!

După ce, în urmă cu câteva zile, v-am prezentat amantlâcul unei creatoare de modă care și-ar fi părăsit soțul și copiii pentru un fost deputat, acum, noi detalii picante ies la iveală. Din câte se pare, după escapada de la Londra, celebra designeriţă s-ar fi întors în căminul conjugal cu un serios semn pe față, despre care "gurile rele" susțin că au fost provocate chiar de amant.

18 nov. 2019, 03:31

Noi detalii ies la iveală în fabuloasa controversă amoroasă a momentului în care este implicată una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România, scrie cancan.ro.

Deşi cunoscuta creatoare are o relaţie stabilă şi locuieşte de circa 11 ani cu soţul ei şi cei doi copii pe care îi au împreună, se pare însă că designerul ar avea, în acelaşi timp, şi o relaţie secretă cu un fost deputat, membru al Guvernului Cioloş, care locuieşte la Londra şi care, la rândul lui este căsatorit şi are trei copii.

Cei doi s-ar fi cunoscut la Londra în martie, la o conferinţă de două zile a tinerilor lideri europeni (European Young Leaders), organizată de o asociaţie non profit.

Se pare că ar fi fost atracţie fizică sexuală instantanee, pentru că, la numai 24 de ore după ce s-au cunoscut, ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună.

Celebră creatoare de modă, acuzată că şi-a părăsit soţul şi copiii pentru un fost deputat

Mai mult decât atât, cei doi n-au putut să stea prea mult departe unul de celălat, pentru că la doar câteva ore după ce au petrecut momente fierbinți în camera de hotel a creatoarei, din luxosul Qbic Hotel London, cei doi ar fi părăsit pe furiș dezbaterile despre viitorul Uniunii Europene la care participau.

Sursele suțin faptul că aceștia au plecat cu tot cu bagaje, pe rând în jurul orei 12:00 de la centrul de conferințe, pentru a se îndrepta către apartamentul amantului, din 83-89 Petherton Road. Cei doi ar fi petrecut circa o oră și jumătate în locație, după care designerița și-ar fi continuat drumul către aeroport de unde s-a reîntors la familie. Din câte se pare, cei doi ar fi fost sub presiunea timpului, iar clipele de afecțiune s-ar fi desfășurat în mare grabă. Mai mult decât atât, celebra creatoare de modă a fost la un pas să piardă zborul spre București din cauza traficului extrem de aglomerat din Londra.

Ulterior, între cei doi ar fi existat și un schimb de mesaje telefonice: „Îți propun să fii amantul meu pentru totdeauna, dacă vrei!”.

După escapada de la Londra, celebra designerită s-a întors în căminul conjugal cu un serios semn pe față, despre care sursele citate de cancan.ro spun că au fost provocate chiar de amantul care nu ar fi fost bărbierit în seara conferinței, iar sărutările fierbinți dintre cei doi ar fi lăsat urme destul de vizibile pe fața creatoarei de modă.

După ce și-ar fi părăsit soțul și cei doi copii, dar și domiciliul conjugal, pentru a continua legătura cu politicianul care i-a căzut cu tronc, designerița ar fi început un adevărat război în instanță. Celebra creatoare de modă își revendică fiica de 8 ani şi fiul de 5 ani la Judecătoria Sectorului 1.

Detaliile picante nu se opresc aici. După escapada de la Londra, creatoarea de modă şi-ar fi făcut de cap şi la Paris, unde, după terminarea unei prezentări de modă, ar fi plătit nu mai puțin de 600 de euro pentru o cameră unde să aibă intimitate, tot cu noul iubit.

O altă informaţie primită se referă la latura mistică a problemei: designeriţa ar fi apelat inclusiv la spiritiști pentru a-și „securiza” noua dragoste.

În mediul on-line ar fi cheltuit peste 5.000 de dolari pentru a „afla” viitorul relației cu fostul deputat. Ocazie cu care ar fi fost înștiințată de doi „specialisti online” că bărbatul cu care și-a înșelat soțul este iubitul ei din altă viață și că ar fi avut o relație cu el prin anul 1950. Designerița a primit vestea de la cea mai bună prietenă, care se ocupă, printre altele, de bioenergie.

Momentul „spiritism online” a aprins însă – se pare – flacăra interesului către această zonă: creatoarea de modă ar fi început să studieze intens modalități prin care să-i transmită noii cuceriri iubirea pe care i-o poartă, cu ajutorul telepatiei. Ulterior a venit breaking news-ul: a aflat că ar urma să fie cerută în căsătorie de fostul membru al Guvernului în 2020. Veste pe care ar fi primit-o de la doi spiritiști on-line, Isaac și Ellison!