Noi detalii despre cazul avocatei din Iaşi aruncate de la balcon de iubit. Care au fost ultimele ei cuvinte şi de ce era încălţată

Sunt noi detalii șocante din dosarul avocatei care ar fi fost aruncată de iubit de la balcon. Vecinii au dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale fetei înainte să moară. De asemenea, un indiciu descoperit de anchetatori i-ar fi ajutat să descopere că este vorba despre o crimă.

15 aug. 2022, 13:49
Noi detalii despre cazul avocatei din Iaşi aruncate de la balcon de iubit. Care au fost ultimele ei cuvinte şi de ce era încălţată

Sebastian Felecanu, iubitul tinerei avocate Monica Cioată care a murit după ce a căzut de la etajul 6 în vara anului 2021, a fost arestat, fiind acuzat de pentru omor calificat. El riscă să stea ani grei în spatele gratiilor. Ancheta procurorilor ieșeni a scos la iveală noi detalii în cazul avocatei Monica Cioată, aruncată de la balcon de iubit.

Un rol important în anchetă îl are o pereche de pantofi sport. Avocata ucisă se întorsese de la o petrecere alături ce iubit. Monica Cioată a intrat în scara blocului încălțată cu pantofi cu toc. Ulterior, în apartament, tânăra s-a încălțat cu o pereche de adidași.

Citeşte şi: Noi detalii despre moartea avocatei din Iaşi. Monica Cioată şi iubitul ei s-au certat rau în seara tragediei. Imagini surprinse de camerele de supraveghere

De ce și-ar fi schimbat pantofii Monica Cioată dacă ar fi vrut să se sinucidă? Anchetatorii ieșeni au concluzionat că, în urma certurilor, tânăra avocată a vrut să plece din apartament, motiv pentru care și-a luat pantofii sport, potrivit BZI.ro.

Având în vedere că, la cercetarea la faţa locului, victima a fost găsită în rochia de la nuntă, dar încălţată cu o pereche de pantofi sport, în condiţiile în care la petrecere aceasta fusese în pantofi cu toc, au rezultat indicii că aceasta voia să părăsească locuinţa din cauza agresiunilor exercitate de inculpat”, au precizat magistrații ieșeni.

Numai că tânăra nu a mai apucat să facă acest lucru.

Potrivit unor martori citaţi de România TV, înainte de a o arunca pe geam, avocata şi iubitul ei s-au certat. Din apartament se auzeau ţipetele femeii „Nu, nu face asta„.

Oamenii legii spun că aceasta a fost lovită, strangulată până a fost adusă în stare de inconștiență, târâtă până la geamul de la bucătărie și aruncată cu capul în jos de către avocatul ieșean, relatează Bună Ziua Iași.

Conflictul dintre concubini a fost atât fizic, cât şi verbal, victima prezentând urme de violenţă la nivelul feţei, urme de comprimare cu degetele la nivelul gâtului, cât şi alte violenţe produse prin lovire cu corp dur. De altfel, și pe corpul inculpatului au fost identificate urme ale conflictului”, au subliniat magistrații.

După un an de la incident, Felecanu a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv sub acuzația de omor calificat.

Citeşte şi: Decizie șoc luată în cazul avocatei din Iași care a murit după ce a căzut de la etajul 6. Iubitul ei a fost reţinut